Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ședință SECRETĂ la PNL: Predoiu este scos din joc

sah

Desemnarea lui Marian Munteanu a fost un proces laborios în interiorul PNL, care a ținut de jocuri politice subterane. Primele capete încep să cadă, iar ”indecișii” sunt eliminați la foc automat.

O ședință de taină va avea loc la vârful PNL, iar marea miză va fi tragerea pe linie moartă a lui Cătălin Predoiu. Motivul este faptul că acesta a refuzat să-și asume o candidatură pe București, după retragerea lui Orban, asta deși partidul i-a cerut insistent acest lucru.

Citește și: Ion Cristoiu, atac FURIBUND: Munteanu este un pârț al lui Klaus Iohannis

Pentru că a făcut non-combat, Predoiu a fost executat prima dată public de liderii PNL. El a fost indicat drept persoana care l-a adus pe Marian Munteanu, iar după reacțiile publice vehemente împotriva acestuia, Predoiu nu se simte foarte bine.

În joc va reintra Teodor Atanasiu, adevăratul ”păpușar” care l-a adus pe Marian Munteanu candidat la Capitală. Tras pe linie moartă în procesul de unificare, Atanasiu revine în forță și va deveni coordonatorul campaniei electorale pentru București.

Prin această mișcare Atanasiu va reveni în leadershipul de forță al partidului și joacă o carte importantă. Dacă iese cu Marian Munteanu la Capitală, va avea toate oportunitățile deschise, însă dacă nu va fi bine, atunci pasul în spate va fi obligatoriu.

P.S. Ca să înțelegeți mai bine de ce Marian Munteanu ”nu știa” cine l-a adus în PNL. De fapt, nu știa dacă trebuie să spună public că Atanasiu l-a căutat cu mult înainte ca Orban să ajungă la DNA și să-și anunțe retragerea.

Citește și: Momente HALUCINANTE la Antena 3 cu Marian Munteanu/ FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.