Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Mutări strategice în PNL

sah

Liberalii sunt deciși să meargă până la capăt cu susținerea lui Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei, iar liderul PNL București a început deja mutările strategice în organizații pentru a-și asigura sprijinul tuturor.

Una dintre primele mutări ale lui Cătălin Predoiu va fi să îi taie din aripi lui Teodor Atanasiu, cel care a avut o ascensiune fulger în PNL odată cu aducerea lui Marian Munteanu. Atanasiu a fost numit coordonator al campaniei electorale, funcție care aduce multe beneficii dacă o campanie se încheie cu succes.

În acest sens, Predoiu își aduce alături doi locotenenți, care vor ieși în față mai mult decât Atanasiu. Este vorba despre Ciprian Ciucu, cel care se va înscrie în PNL Sector 6 zilele acestea și despre europarlamentarul Cristian Bușoi, primul candidat al PNL la aceste alegeri locale.

De asemenea, Predoiu va umbla serios și în rețeaua lui Atanasiu. Împreună cu Marian Munteanu, Teodor Atanasiu își dorea impunerea unei rețele de consilieri locali. Practic, aceasta era cerința lui Munteanu, care dorea oameni de-ai săi în funcții de consilieri.

Acum că s-au schimbat lucrurile, Cătălin Predoiu îi va reteza aripile lui Atanasiu și va umbla serios pe listele de consilieri locali.

Totodată, liderii PNL au luat în calcul și mutările strategice pentru candidat. Acesta va trece printr-o perioadă de pregătire, iar cu puțin timp înainte de începerea campaniei va face turul televiziunilor de știri.

Deocamdată, candidații PNL la sectoare se grăbesc să-și depună candidaturile, ceea ce nu este foarte bine pentru Cătălin Predoiu. Acesta are nevoie de semnături, iar dacă candidații își depun deja tabelele asta înseamnă că în sectoare vor fi puțin demobilizate echipele care aveau misiunea de a strânge cel puțin 18.000 de semntări până duminică/luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.