Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TAS a făcut ordine în România: S-a decis cine dintre Dinamo și Iași va juca în Europa League

europa league

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis că Dinamo nu are dreptate în apelul făcut, astfel că în sezonul viitor CSMS Iaşi va juca în preliminariile Europa League.

Dinamo nu a primit licenţa pentru Europa deoarece la dată limită, 31 mai 2015, clubul nu ieșise oficial din insolvență. Dinamo nu a renunțat însă la ideea de a evolua în cupele europene, astfel că oficialii roş-albilor au înaintat un dosar sa la TAS. Răspunsul a venit luni: TAS nu le-a dat dreptate.

Citește și: Ea e topmodelul care și-a ucis iubitul milionar: De ce l-a împușcat / FOTO

Ieşit din insolvenţă în toamna lui 2015, clubul din Ştefan cel Mare a sperat întâi să găsească înţelegere pe plan intern, astfel încât în sezonul viitor să poată evolua în cupele europene. Răspunsul nu a fost unul favorabil, astfel că a contestat, la Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor, hotărârea instanţei de fond. Aceasta a menţinut hotărârea instanţei de fond de refuzare a acordării licenţei UEFA și singura cale de atac a "câinilor" a rămas Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Decizia de luni a Tribunalului de Arbitraj sportiv este irevocabilă, informează Romania TV.

Astra şi Steaua vor juca în preliminariile Ligii Campionilor, în timp ce Viitorul, Pandurii şi CSMS Iaşi sunt echipele care vor reprezenta Liga I în rundele preliminare ale Europa League.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.