Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'The Fate of the Furious' continuă să conducă în box-office-ul nord-american

youtube
fate and furious

"The Fate of the Furious", cel mai recent film al Universal, continuă să conducă în box-office-ul nord-american în al doilea weekend de proiecţii în cinematografe, adăugând circa 38,7 milioane de dolari la totalul încasărilor, informează Xinhua şi DPA, citate de agerpres.ro

"The Fate of the Furious", cel de-al 8-lea episod al celebrei saga de acţiune "Fast & Furious", s-a instalat pe primul loc în box-office-ul american încă din primul weekend de proiecţii în cinematografe, iar încasările totale realizate la nivel mondial totalizează circa 908,4 milioane de dolari, potrivit datelor colectate de comScore. "Filmul a fost un monstru absolut la nivel internaţional unde a devenit cu adevărat un fenomen de box-office apropiindu-se de punctul de 1 miliard de dolari americani la nivel mondial după doar două săptămâni în cinematografe", a declarat pentru Xinhua analistul comScore Paul Dergarabedian.

Procurorul general, ATACAT DUR: 'Nu pierde niciun prilej de a se expune ridicolului'


Filmul în regia lui Felix Gary Gray, cu Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson şi Michelle Rodríguez în rolurile principale, a doborât recordul pentru weekend-ul de debut cu cele mai mari încasări, cu 532,5 milioane de dolari la nivel mondial, depăşind cu circa 5 milioane recordul deţinut de "Star Wars: The Force Awakens", potrivit site-ului de specialitate Box Office Mojo. 

"The Boss Baby", filmul de animaţie al DreamWorks Animation şi Fox, ocupă în continuare locul al doilea în box-office-ul american, cu încasări estimate la 12,75 milioane de dolari. În patru săptămâni de proiecţii în cinematografe, pelicula despre un bebeluş în costum şi cravată care încearcă să înţeleagă de ce căţeii primesc atâta afecţiune din partea oamenilor a obţinut încasări totale de 136,99 milioane de dolari în total în America de Nord.

Zi 'NEAGRĂ' pentru Liviu Dragnea: ÎCCJ așteptată să dea verdictul final în dosarul 'Referendumul'


"Frumoasa şi Bestia", remake-ul Disney cu Emma Watson, a ajuns pe locul al treilea în top, cu încasări estimate la 9,97 milioane de dolari în acest weekend. 

Pelicula "Born in China" a Disney, proaspăt lansată, a obţinut încasări de 5,1 milioane de dolari situându-se pe locul al patrulea în box-office-ul nord-american. Documentarul regizat de Chuan Lu îi poartă pe cinefili într-o călătorie în zonele sălbatice din China urmărind trei familii de animale - panda, maimuţe aurii şi leoparzi de zăpadă. Filmul a realizat încasări de 9,4 milioane de dolari în China la lansarea sa în această ţară şi de 5,147 milioane de dolari în America de Nord, iar veniturile obţinute la nivel mondial totalizează 14,6 milioane de dolari. 

Locul al cincilea în box-office-ul nord-american este ocupat de "Going in Style", cu Morgan Freeman, Michael Caine şi Alan Arkin în rolurile unor octogenari care încearcă să jefuiască o bancă atunci când îşi pierd pensiile. Comedia, în regia lui Zach Braff, a avut încasări estimate la 5 milioane de dolari în weekend şi de 31,7 milioane de dolari după 17 zile de proiecţii pe marile ecrane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.