Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, atac sub centură la adresa lui Mihai Gâdea: E un mort, un incult

click.ro
gadea basescu

Traian Băsescu l-a atacat grav pe Mihai Gâdea, directorul Antena 3, la postul de televiziune B1 TV. Băsescu l-a numit ”mort” și incult pe Gâdea, fără ca realizatorul emisiunii, Sabin Orcan, să aibă vreo reacție.

”Sunt curios ce scuze o să aibă Alina Gorghiu și Dan Mihalache că s-au plimbat cu mortul după ei, Gâdea, la Donald Rumsfeld. Sunt curios dacă Mircea Geoană sau Mihalache i-au spus lui Rumsfeld: Avem un vajnic înjurător al SUA, un incult de altfel, pe care l-am adus cu noi. El nu are cultură generală nici cât are un copil de generală. Exportul gâdismului e o mizerie pe care nu putea să o facă decât unul ca Mihalache. Îmi pare rău, doamna Gorghiu. Sper că nu s-a făcut prin intermediul ambasadorului nostru, George Maior.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul profesorului de la ”Tudor Vianu”: Scandalul s-a transformat radical

În trecut, și Marian Vanghelie a mers la această rugăciune. Să exporți gâdismul în Germania și SUA e incalificabil. Poate îi explică Vasile Blaga: Măi, fată, nu se face așa.

De ce să nu accept o întâlnire televizată cu Gâdea? Mă tentează o bătălie cu Gâdea. El vorbește atât de mult despre mine încât o întâlnire cu mine față în față i-ar corecta foarte mult din păreri.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Fostul președinte nu l-a ratat nici pe Klaus Iohannis. Despre el, Băsescu spune că rămâne tot premierul de la Grivco, așa cum îi spunea înainte de a ajunge la Cotroceni. Băsescu e de părere că PNL caută sprijinul Antena 3 în campaniile electorale din acest am.

”E o linie acceptată de Klaus Iohannis, ne ducem și obținem. Mihalache nu se ducea în Germania fără acceptul lui Iohannis. El a rămas tot premierul de la Grivco. S-au jucat în baie de-a premierii, uitând că la Cotroceni se numeau premierii.”, a adăugat Traian Băsescu la B1 TV.

Citește și: Obiectele din casă care NE UCID încet, dar sigur

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.