Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu: O apreciez mai mult acum pe doamna Gorghiu după ce a recunoscut că USL a nenorocit țara

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a declarat că o apreciază mai mult pe Alina Gorghiu, după afirmaţia acesteia potrivit căreia USL a fost o construcţie pentru a lupta împotriva fostului şef al statului, întrucât, astfel, preşedintele PNL recunoaşte, între altele, că "locul electoratului PDL este la PMP". INTERESANT este că această nouă declarație din partea fostului președinte vine la doar o zi după ce tot acesta a declarat că o alianță post-electorală între PNL și PMP este perfect posibilă.

"Aşa este. Uite, deşi nu o apreciam, este un lucru extraordinar când un politician la vârful unui partid, indiferent cum îl cheamă, recunoaşte că au nenorocit o ţară pentru că voiau să lupte împotriva lui Băsescu. După declaraţia asta cred că o să o apreciez mai mult pe Alina Gorghiu", a declarat Traian Băsescu luni seară, la B1Tv, întrebat despre o afirmaţia preşedintelui PNL, potrivit căreia USL a fost "o greşeală, o construcţie pentru a lupta împotriva lui Traian Băsescu".

Vezi și: Crin Antonescu, replică FULGER pentru Alina Gorghiu: Mă despart CATEGORIC!

Preşedintele PMP a adăugat că prin declaraţia lui Gorghiu iese la iveală "o realitate".

"N-a contat decât un singur lucru, să încerce să mă izoleze, să mă îndepărteze din funcţie pentru că-i deranja începutul de funcţionare a justiţiei care s-a făcut în timpul meu. Atenţie, nu o să spun niciodată că justiţia în timpul meu a funcţionat perfect, cu erori, cu...dar a început să se mişte", a spus Băsescu.

Citește și: SCANDAL în învățământ: Două ELEVE s-au rupt în BĂTAIE / VIDEO ȘOCANT

El a declarat că, prin declaraţia făcută, Gorghiu a arătat şi faptul că "locul electoratului PDL este la PMP".

"Eu îi mulţumesc mult pentru că asta va arăta electoratului PDL că locul lui e la PMP, nu acolo. Deci, îi mulţumesc, a fost foarte corectă. Eu sper ca această declaraţie trezeşte nu pe politicienii PDL, de care m-am despărţit brutal, pentru că au furat o Convenţie unii din ei, dar electoratul PDL să înţeleagă că locul lor nu este să susţină acest PNL în care PDL-ul a dispărut. Locul lor e la PMP", a spus Băsescu.

Citește și: Britney Spears s-a DEZLĂNȚUIT: Cum arată și ce face într-un clip / VIDEO HOT

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că USL a fost o greşeală şi a exclus alianţe cu PSD şi PMP după alegeri.

"Categoric, ideea de USL a fost o greşeală, nu poţi să te aliezi cu PSD-ul şi să crezi că vei rămâne neviciat, nevătămat şi neatins de tarele PSD, dar este istorie",a spus Alina Gorghiu, la Antena 3.

Citește și: ADEVĂRUL despre cât de PERICULOS este să gătești la microunde

Întrebată dacă experimentul USL s-ar putea repeta, Alina Gorghiu a precizat că s-ar uita "foarte tare ca PNL să rămână PNL, să nu fie o roată la căruţa PSD, partid care a vrut toată puterea şi a scos PNL de la guvernare".

"Ştiţi pentru ce a fost făcut USL? Împotriva domnului Băsescu şi a regimului Băsescu. Ştiţi cine a fost primul din USL care a semnat pactul de coabitare cu Traian Băsescu: Victor Ponta. Ştiţi ce se întâmplă astăzi între Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Traian Băsescu: acelaşi lucru, o frăţie puternică. Alegerile locale ne-au arătat exact acest lucru în toată ţara. Întrebaţi-o pe Firea cu cine are majoritate în CGMB. De la Bucureşti şi până în Timiş se întâmplă ca PMP să aibă majorităţi cu PSD", a completat liderul PNL.

Citește și: ALERTA! Specia umana poate disparea pana in 2100

Gorghiu a respins ideea unei alianţe după alegeri cu partidul condus de Traian Băsescu. "PMP nu cu noi are vreo legătură", a spus preşedintele PNL.

Ea a mai spus că vede PMP alături de PSD, pentru că "îi leagă discursul, sunt legaţi de personajele care gravitează în acest cerc, deşi dau impresia că sunt certaţi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.