Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă, taxat dur, după mesajele anti-Ponta

Artistul Tudor Chirilă a avut o intervenție neașteptată în timpul campaniei electorale. El a spus că Victor Ponta reprezintă ”întunericul moral” și ar trebui sancționat ca atare. Aflat în Piața Victoriei și în Piața Universității, Tudor Chirilă a fost luat la rost de fani.

Citește și: Tudor Chirilă, atac neașteptat la Victor Ponta: ”Este un flagel! Întunericul Moral”

"Sunt inca emotionat. Am fost in Piata Victoriei si in Piata Universitatii. La momentul la care am plecat eu acolo eram solidar cu niste oameni care nu puteau sa-si exercite un drept fundamental, acela de a vota. Eram solidar cu diaspora si de asta am iesit in strada", a spus solistul Vama, pentru Kiss FM, citat de EvZ.

"Tot am auzit si tot am fost taxat pe Facebook in urma diverselor mele postari in ultimele doua, trei saptamani, ca fac politica. Frate, hai sa ne intelegem putin: daca incepi sa vorbesti din perspectiva unei constiinte civice, nu inseamna ca faci politica.

Daca vrei sa taxezi minciuna, nesimtirea, daca vrei sa taxezi un fel jenant si agresiv de a face campanie electorala si tu esti cetatean al unui oras in care esti asediat de o campanie electorala murdara, nu inseamna ca faci politica. Politica inseamna ca faci atunci cand devii activist de partid, platesti o cotizatie si mai vrei sa si urci pe scara acelui partid.

Cred ca e datoria fiecarui om si mai ales a vocilor publice sa taxele derapaje de la o minima constiinta civica. Aceste derapaje trebuie taxate si asta nu inseamna ca faci politica", a mai afirmat Tudor Chirila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.