Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TVR, in linie dreapta spre o noua conducere. Procesul a fost demarat in Parlament

tvr

Noul Consiliu de Administraţie al TVR ar putea fi desemnat în şedinţa de plen comun al Parlamentului din data de 22 martie, iar până pe 21 martie Comisiile de cultură urmează să îi audieze pe viitorii membri ai CA, a declarat luni secretarul Camerei Deputaţilor, Niculae Mircovici.

"Actualului Consiliu de Administraţie i-a fost prelungit termenul de activitate, iar pe 23 martie expiră acest termen şi, practic, Televiziunea Română ar rămâne fără conducere. Birourile permanente reunite au decis ca de astăzi (luni - n.r.) să se declanşeze procedura de numire a noului Consiliu de Administraţie al Televiziunii Române. Au fost sesizate Comisiile pentru cultură, sindicatul televiziunii şi toate celelalte structuri implicate în numirea CA, iar până pe 21 martie urmează să fie prezentate rapoartele", a spus Mircovici, la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

El a adăugat că pe 22 martie urmează să aibă loc o şedinţă de plen reunit în care să fie aleasă şi componenţa CA al SRTv.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.