Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un an de la moartea polițistului Gigină. Colegii îl vor comemora la locul accidentului

bogdan gigina

Mai mulţi poliţişti se vor întâlni, joi, la locul accidentului în care şi-a pierdut viaţa Bogdan Gigină, pentru a comemora un an de la dispariţia colegului lor, se arată într-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a Sindicatului Diamantul, informează agerpres.ro.

Cozmin Guşă ANUNȚĂ: 'Indiferent de rezultatul alegerilor din SUA, ordinea mondială va fi schimbată'


"Se împlineşte un an de când ignoranţa unor şefi a distrus vieţi şi ne-a arătat - pentru a câta oară - că noi, muncitorii, nu contăm. (...) În jurul orei 13,30, la Brigada Rutieră va fi adus un autocar pentru colegii care doresc să meargă alături de noi, cei care nu am uitat că în urmă cu un an de zile, pe o vreme ploioasă, un coleg a plecat în misiunea din care nu s-a mai întors. Autocarul ne va transporta la locul accidentului din str. Ştirbei Vodă unde vom avea ocazia să aducem un omagiu colegului nostru Bogdan-Cosmin Gigină", se arată în mesajul de pe pagina de socializare.

Șeful DIICOT, despre cazurile Black Cube și Sky News


Potrivit sursei citate, la ora 19,02, în staţiile radio, după un moment de reculegere, şeful Poliţiei Capitalei va rosti câteva cuvinte iar autospecialele Poliţiei bucureştene vor avea lămpile aprinse. 

Bogdan Gigină a murit în seara zilei de 20 octombrie 2015 după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă din carosabil, în timpul unei misiuni de însoţire a coloanei oficiale în care se afla ministrul Afacerilor Interne de la acea dată, Gabriel Oprea. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.