Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar face PRAF vizita lui Juncker din Parlament: 'Un meritat: duceţi-vă naibii!'

captura tv
basescu juncker

Traian Ungureanu a criticat dur scena de la Parlament, în care protagoniștii principali au fost șeful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, Tăriceanu, Năstase, Ciorbea, Dragnea, Băsescu, Ponta, dar și Corina Crețu.

Europarlamentarul spune pe site-ul Adevărul că acest “peisaj” arată de ce “nu avem fir de viitor” și afirmă că cei 10 ani de când am aderat în UE arată mai degrabă “nunta de pe hîrtie şi înmormîntarea din realitate.”

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ al DNA: Cum vrea primarul Cătălin Flutur să SCAPE de pedeapsă

“La naiba cu protocolul şi bunele maniere! Trebuie spus: am văzut trecutul adunat grămadă şi ştiu de ce nu avem fir de viitor. Vizionarea a avut loc joia trecută, în Parlament. Pe podium: hora strigoilor. Junker, corifeul Europei, gratulîndu-se, într-un cerc de veselie decrepită, cu ştabii României: Tăriceanu, Năstase, Ciorbea, Dragnea, Băsescu, Ponta şi anexa Corina. Sinistru.

Oamenii care au nenorocit, împreună, veacul au, evident, dreptul la pensie, la mii de bancuri pe cap de conducător dar şi la o parcare cu vitrină. În numele lor şi al tuturor celor ce se simt europeni, fără franceza lui Junker şi fără feţele voastre ridate de minciuni, un meritat: duceţi-vă naibii!

Adică, înapoi, acolo de unde aţi apărut. Cum zice la dicţionar. Naiba: preluat din ţigănescul naibah - ghinion. Preluat din turcescul naibe – nenorocire”, a scris Traian Ungureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.