Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost membru ISIS șochează: Primeam sclave sexuale pentru loialitatea noastră - VIDEO

captura youtube
isis

Abu Al-Mughaira Al-Muhajer, un fost membru ISIS, care a fost capturat in orasul Alep, Siria, sustine ca gruparea terorista le oferea membrilor sai sclave sexuale pentru loialitatea de care dadeau dovada.

Abu Al-Mughaira Al-Muhajer sustine ca i s-au oferit 3 femei, de catre cei de la ISIS, dupa ce si-a informat fratele ca vrea sa paraseasca gruparea terorista, potrivit Mirror.

Citeste si: Tiruri de artilerie grea la Alep, unde armata siriană înaintează

Un membru ISIS, care a fost capturat, a dezvaluit ca jihadistii erau recompesanti pentru loialitatea lor cu femeie pe care le exploatau sexual, conform stirileprotv.ro.

Abu Al-Mugharin a fost caputrat in Alep si intervievat pe un post TV din Emiratele Arabe Unite, unde el a vorbit despre cum se primeau femeile care erau capturate.

“ISIS cumpara acele fete si ni le ofereau noua, drept cadou, pentru a fi sclave sexuale. Dupa ce l-am informat pe fratele meu ca vreau sa parasesc ISIS, am fost recompesant cu sclave sexuale. Toate au fost batute.”

Al-Muhajer spune ca a fost mintit in legatura cu aceste femei. “Mi-au spus ca au fost capturate, dar se pare ca ele erau sotiile luptatorilor armatei eliberatoare siriene. Emirul i-a confirmat ca sunt sotiile lor, dar el a afirmat ca si ele trebuia capturate.”

Pe parcursul acestui an, cel putin 250 de femei au fost executate de catre ISIS, din cauza ca au refuzat sa devina sclave sexuale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.