Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un invitat B1 Tv, DEZVĂLUIRI din CULISE: Mihai Goțiu, 'prăbuşit într-un fotoliu, cu capul în mâini, în stare de şoc' / VIDEO

b1 tv sigla

Istoricul Stelian Tănase a povestit, pe blogul personal, cum l-a găsit pe senatorul Mihai Goţiu, „prăbuşit într-un fotoliu, cu capul în mâini, în stare de şoc“, miercuri seară, după ce alesul USR fusese bătut de Mirel Palada.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT în România: Mirel Palada l-a bătut, la B1 TV, pe senatorul Mihai Goțiu

„Cum fusesem invitat de Nadia Ciurlin aseara la B1, am ajuns acolo aproape de finalul primei parţi a emisiuni Talk B1. Mirel Palada, Mihai Goţiu dezbătusera live chestiunile zilei. L-am găsit pe Mihai Goţiu, (pe care nu-l cunosc, l-am identificat după imaginile tv ) era prăbusit intr-un fotoliu, cu capul în mîini, sub stare de şoc. Am crezut că a căzut pe scări. L-am întrebat  ce s-a întîmplat şi mi-a spus că…a fost bătut de Mirel Palada. Cînd? În direct!? întreb. Cineva din personalul B1 intervine pentru a-mi spune că s-a petrecut în pauza publicitară. Nu mi-a venit să cred. Putea fi o imbrîceală, am mai văzut. O zicere de dulce, se mai întîmplă. Arătarea pumnilor, ameninţări. Dar de bătaie nu am văzut şi nu am auzit în 20 de ani de când fac televiziune. Fusese o cafteală de mahala în toată regula. Palada sărise la Gotiu, îl trîntise şi îi administrase pumni şi picioare ca la sala de arte marţiale. Am înteles că s-a infuriat după un schimb de cuvinte în care nu îşi mai găsise vorbele. Vocabular sărac, educaţie în minus, temperament violent“, scrie Stelian Tănase, într-un text de pe blogul personal.

Lovitură DURĂ pentru un fost ministru de Interne! A cerut reluarea procesului după 'modelul Dragnea'. Magistrații au REFUZAT

T[nase îi face şi o scurtă caracterizare lui Mirel Palada, sociolog apropiat în trecut de PSD.

„Personajul a lucrat pentru Victor Ponta în campania prezidenţială, i-a fost şi purtator de cuvint lui Ponta, dacă îmi amintesc bine. A fost unul dintre principalii artizani ai eşecului lui Ponta atunci. A avut destule altercaţii verbale cu presa. Jignea usor, nu prea se uita cu cine vorbeşte şi nici ce. Nu stapîneşte proprietatea termenilor, lucru subliniat adesea de mass-media. Apoi s-a băgat într-o minusculă grupare naţionalistă. Personaj instabil, cu răbufniri, agresiv“, a completat Tănase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.