Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un microbuz cu pasageri a fost implicat într-un accident grav în apropiere de Petroşani

www.sokant.ro
politia nu treceti

Trei persoane au fost rănite luni după-amiază, într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN 66, în zona Peştera Bolii, la intrare în Petroşani, în urma unei tamponări dintre un autoturism şi microbuz cu opt pasageri la bord, victimele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. "Victimele prezintă leziuni care nu le pun viaţa în pericol", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu, anunţă Agerpres.

Şoferul şi un pasager din autoturism, doi tineri de 19 şi 20 de ani, au fost transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din Petroşani. Cea de-a treia victimă, o femeie care se afla în microbuz, prezintă un traumatism în zona nasului şi a refuzat să fie transportată la spital. "Accidentul a fost provocat de şoferul autoturismului, care a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a acroşat microbuzul", a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Năstase.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în cauză, şoferul vinovat de producerea accidentului fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.