Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Steriu (UNPR): 'Suntem români care își iubesc țara'

Valeriu Steriu, președintele UNPR, a declarat la Brașov că alegerile din acest an îi vor valida în funcții pe cei care vor conduce România și în 2018, anul în care se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire. În acest context, Valeriu Steriu a afirmat că ”Marea Unire nu este ultima unire, ci cred că mai sunt multe de făcut pe direcția unității. UNPR are această misiune, ca partid ce poartă în denumirea lui ideea de uniune și trebuie să meargă mai departe”.

Președintele UNPR a adăugat că, în perspectiva anului 2018, ”vrem să regăsim o Românie mai puternică într-o Europă mai puternică. Pentru aceasta, trebuie să pregătim bine aceste alegeri, să câștigăm în cât mai multe localități, în județul Brașov și în toată țara”. Valeriu Steriu a susținut că UNPR ”va pune mult mai multe steaguri tricolore în mult mai multe locuri românești. Este ceva ce ne caracterizează: suntem români care își iubesc țara și faptul că suntem tot mai mulți arată că reușim să transmitem un mesaj patriotic”.

Declarațiile au fost făcute cu ocazia evenimentului de lansare a candidaților UNPR pentru Brașov și Covasna. La eveniment au mai participat Luminița Adam, purtătorul de cuvânt al partidului, reprezentanți ai conducerii centrale și locale, precum și numeroși membri și simpatizanți.

Valeriu Steriu s-a declarat încrezător în șansele UNPR, afirmând că în ultimele trei săptămâni a vizitat peste 15 organizații județene și că ”toți colegii au același entuziasm și aceeași speranță de victorie pe care suntem convinși că o vom obține pe 5 iunie”.

Luminița Adam, purtătorul de cuvânt al UNPR, a arătat că Uniunea face o politică diferită de celelalte partide.

”Noi facem politica oamenilor. Am trecut de la vorbe la fapte. Avem un președinte tânăr, cu viziune și sunt convinsă că, pe zi ce trece, vom deveni tot mai buni, mai puternici, vom fi mai aproape de oameni și vom fi tot mai români”, a declarat Lumința Adam.

În județul Brașov, printre candidații UNPR la alegerile locale se numără: Ion Dumitrescu Dumitru (Brașov), Onaca Dan (Săcele), Cornea Gheorghe (Zărnești), Porumb Florin (Codlea), Huntai Ioan (Ghimbav) și Abaza Constantin (Râșnov). În Covasna, din partea UNPR, vor candida Raica Victor (pentru Sfântu Gheorghe), Teacă Alexandru (Întorsura Buzăului) și Goga Octavian (Comuna Vâlcele).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.