Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste mare pentru românii care merg cu taxiul: Schimbări majore în Bucureşti

Taxi_front_content

Bucureştenii care utilizează taxiurile pentru a se deplasa în Capitală primesc o veste mare. S-au produs schimbări majore la costuri. Cei de la Uber au decis să micşoreze tariful. Compania reduce tarifele atât pentru varianta low-cost uberX, de la 1,45 lei la 1,3 lei/kilometru, cât şi pentru UberSELECT, care va costa începând de marţi, 29 august, 1,65 lei/kilometru, cu 30% sub preţul de până acum, de 2,45 lei/kilometru.

Citește și: Asta e țara în care se vând sute de mii de bâte de baseball, dar nimeni nu practică sportul: La ce sunt folosite

"Aceste schimbări au un obiectiv clar: să deschidă platforma Uber unui public cât mai mare. Noile tarife permit și mai multor oameni să apese un buton și să solicite o cursă ieftină - ne așteptăm ca solicitarea pentru serviciu să crească considerabil în următoarele luni, ceea ce va însemna și venituri crescute pentru parteneri. Totodată, schimbăm criteriile de acces pe platformă astfel încât mai mulți șoferi să poată câștiga un venit conducând propria mașina", a spus Nicoleta Schroeder, general manager al Uber România, conform economica.net.

Citește și: Se pune cocaină în Coca- Cola? Ce s-a descoperit într-o fabrică din Franța

Şi asta nu e tot. Reprezentanţii companiei mai spun că opţiunea low-cost uberX va fi rezervată automobilelor mai ieftine, precum Dacia Logan, sau celor din clasa compactă. "Măsura vine în contextul în care parcul auto din România are numeroase autoturisme mai vechi de 10 ani în stare foarte bună, care, acum, pot fi valorificate mai eficient pe platforma Uber. Cei care vor alege uberX, vor putea călători cu maşini ca Dacia Logan, Peugeot 207, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Renault Clio", precizează compania, conform sursei citate.

Citeşte şi: SURPRIZĂ Cine a prins loc în noul Birou permanent al Senatului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.