Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta 'l-a distrus' pe procurorul general: 'Vrea să MUȘAMALIZEZE totul'

Inquam Photos / Octav Ganea
augustin lazar

Fostul premier, Victor Ponta intervine în scandalul momentului. Războiul cinei din casa lui Gabriel Oprea din seara alegerilor prezidențiale din 2009 l-a scos din minți pe Ponta. Acesta l-a atacat dur pe procurorul general, Augustin Lazăr pe care îl acuză că vrea să mușamalizeze cazul. Parchetul General a decis să ancheteze acest caz după ce Puterea a vrut să facă o comisie parlamentară.

Citește și: SCANDAL într-un studio TV: Doi jurnalişti s-au luat la bătaie, în direct / VIDEO

"Nu l-a întrebat nimeni, dar a spus cine trebuie să vină și nu la o comisie parlamentară. Noi știm că procurorii nu pot fi chemați și întrebați de anchete, dar pot să vină ca orice oameni normali. E clar că omul vrea să mușamalizeze chestia. Se chinuie să acopere chestia asta. De abia aștept să votez comisia, să se facă audierile. Va fi toată lumea acolo. Pe mine mă ajută foarte tare înființarea acestei comisii. Până la 12 noaptea eram fericit că am câștigat. Am și nelămuriri și cu privire la 2014. Cât contează ce vor oamenii, cine decide.", a tunat Ponta la RTV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Reacţia familiei lui Dor Geta Popescu: Promisiune a făcut sora ei, Crina Coco Popescu

Și asta nu e tot. Ponta s-a luat și de fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie care făcuse acuzații grave la adresa fostului premier. Cine îl duce mintea să creadă ce spune Vanghelie îl duce mintea ca Vanghelie. Eu luni, după alegeri, la ora 13 am plecat din țară. Eu am considerat dimineață că ne-au făcut și am plecat. Nu reușeam să stau în țară să îi las pe oamenii lui Băsescu să se bucure. Am plecat la un meci și nu am mai citit nimic", a spus Ponta care se jură că nu știa nimic despre celebra cină, dar a făcut-o praf pe actuala șefă PNL, Raluca Turcan.

Citește și: Victor Ponta vrea să se ducă la Sebastian Ghiță: Care e OBSTACOLUL

"Nu am știut că George Maior l-a sărbătorit pe Neculai Onțanu acasă la Gabriel Oprea. De aia vreau o anchetă. PNL în 2009 l-a sprijinit pe Mircea Geoană în 2009 și a spus că s-au fraudat alegerile. Mă gândesc dacă în PNL mai există vreun PNL-ist, poate vrea să afle adevărul. Doar madam Turcan nu vrea să afle, că ea e PDL-istă.", a încheiat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.