Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, lovitură involuntară pentru UNPR

UNPR PSD acord semnat

UNPR a fost taxat involuntar, luni, la scenă deschisă, de către președintele PSD, Victor Ponta, intr-o 'sedinta speciala' cu ocazia împlinirii a trei ani de la dărâmarea în Parlament, prin moțiune de cenzură, a Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu.

Într-un mesaj catre liderii centrali ai PSD, Victor Ponta a spus ca-i asteapta luni seară la marcarea evenimentului in Parlament, alaturi de cei 235 de parlamentari care au votat motiunea de cenzura, pentru "a trage niste concluzii".

"Prima concluzie o trag eu: noi suntem unde eram și acum trei ani, pe partea pe care eram acum trei ani. Daca cineva s-a razgandit intre timp si sta toata ziua cu dl Ungureanu si cu dl Predoiu si cu dna Boagiu si cu dl Ialomitianu si toti ceilalti, e problema lor, nu e a noastra. Noi am fost consecventi si ne-am tinut de cuvant, cine s-a razgandit e treaba lor", a declarat Victor Ponta.

Dacă PSD este acum pe aceeasi 'parte', nu acelasi lucru s-a intamplat cu UNPR.

Actual partener de guvernare al PSD, partidul lui Gabriel Oprea a sustinut in 2012 Guvernul Ungureanu si nu i-a ajutat in Parlament pe social-democrati la motiunea de cenzura. UNPR nu este acum unde era si acum trei ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.