Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, nemilos: Guvernul familiei Iohannis e o catastrofă

facebook.com
Victor Ponta

Fostul premier al României, deputatul PSD Victor Ponta, a declarat, marţi, la Suceava, că ''actualul guvern este o catastrofă'', lăsând să se înţeleagă că este oportună o moţiune de cenzură pentru schimbarea acestuia. 

''Suntem în situaţia aceea ciudată când absolut toată lumea este de acord cu mine, că, într-adevăr, guvernul familiei Iohannis e o catastrofă pentru România. Mai rămâne să facem pasul următor şi anume partea de acţiune'', a spus Ponta, potrivit agerpres.ro

Totodată, el a reacţionat la afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis potrivit căreia căderea unui guvern în contextul actual ar fi o acţiune politicianistă, subliniind că actualul guvern, pe care l-a numit ''guvernul familiei Iohannis'', ''funcţionează foarte prost'' şi aduce mari prejudicii României.

INTERVIU cu Gabriel Mutu: NU am nicio înţelegere cu vreun contracandidat!


''Politicianist, cinic, imoral şi ticălos a fost din partea domnului Iohannis în noiembrie să folosească moartea oamenilor de la Colectiv ca să dea jos un guvern care funcţiona foarte bine şi care avea legitimitatea votului. Guvernul actual nu l-a votat nimeni şi funcţionează foarte prost, lucru pe care-l spun toţi. Dincolo de faptul că-i plăteşte cheltuielile de transport domnului Iohannis, acest guvern nu face nimic pentru ceilalţi români, pentru restul de 20 de milioane. Face pentru familia Iohannis. E guvernul familiei Iohannis ăsta. Nu-i Guvernul României, nu-i guvernul vreunui partid. Vedeţi că nici PNL-ul nu-l recunoaşte. Cu fiecare zi în care guvernul familiei Iohannis rămâne la Palatul Victoria, România pierde milioane de euro din fonduri europene, milioane de lei din încasări bugetare şi avem blocaje administrative incredibile'', a spus Ponta. 

Fostul premier al României s-a aflat în judeţul Suceava, în cadrul turneului electoral pentru alegerile locale din 5 iunie, şi s-a întâlnit cu membri şi simpatizanţi ai PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.