Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta s-a dezlănțuit la Antena 3: Ce a spus despre Klaus Iohannis și Dacian Cioloș

iohannis ponta rtv.net

Victor Ponta s-a dezlănțuit, luni seara, în direct la Antena 3! Fostul premier a vorbit despre președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș care, în opinia sa, nu reprezintă și nu fac bine pentru România. Totul într-un context internațional extrem de sensibil, cu Rusia și Turcia în relații total schimbate.

”Noi avem o țară devastată ca și când am fi avut război. Avem câțiva lideri, Iohannis și Cioloș, care nu au nicio treabă. Cea mai mare greșeală din partea noastră e să ne facem că nu se întâmplă nimic.

Suntem oameni care ne-am cunoscut și ne-am respectat. Eu nu văd că Cioloș sau Iohannis se bat pentru România. Dacă nu facem nimic, dacă suntem orbi la ce se întâmplă afară, dacă o să ne luptăm pe cine mai băgăm în pușcării, o să fie foarte rău pentru România. E o plăcere masochistă națională să ne uităm cât rău li se întâmplă altora. Așa făcea PNL în Parlament când venea o cerere de arestare pe la alții, până când a venit și la ei și au început să plângă.

Nu ne putem aștepta la mai mult de la Iohannis, nu poate mai mult. Una e să conduci un oraș micuț, alta e să conduci România în vremuri grele.”, a spus Victor Ponta la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.