Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Băsescu dă lovitura: l-a înregimentat pe liderul minerilor din Valea Jiului

Traian Băsescu lucrează în liniște la proiectele politice, în zgomotul de cătușe care se aude în această perioadă pe scena politică. Liderul PMP Hunedoara, senatorul Haralambie Vochițoiu, ne-a precizat că s-a reușit o lovitură a partidului, iar pe listele pentru alegerile parlamentare îl vom regăsi pe liderul minerilor din Valea Jiului.

Președintele Sindicatului ”Muntele”, Bebe Nica, a semnat adeziunea la PMP și va candida din partea partidului la alegerile parlamentare. Acesta va deschide lista la Senat pentru Valea Jiului.

Se anunță o luptă foarte interesantă în Valea Jiului, pentru că tot pentru funcția de senator va candida și primarul din Lupeni, Cristian Resmeriță, fost deputat și fiu al fostului primar Cornel Resmeriță, cel care s-a retras din cauza problemelor penale (este implicat în dosarul Elenei Udrea).

Bebe Nica ne-a precizat că și-a dorit această candidatură pentru că, din calitate de lider sindical, nu putea să aibă o voce la fel de puternică precum ar fi cea a unui senator. ”Vreau să vin să rezolvăm problemele minerilor de aici din Parlament, unde se fac legile”, a spus Bebe Nica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.