Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Bază militară de lângă Kiev, lovită de două rachete rusești. Mai mulți morți și răniți/ Atac mortal și la Odessa

Două rachete rusești au lovit joi o bază militară din Brovary, o suburbie a Kievului, capitala Ucrainei, anunță Anton Gerashchenko, consilier al ministrului Afacerilor Interne din Ucraina.

Potrivit administrației locale, sunt cel puțin șase morți și 12 răniți în urma atacului.

Rachete rusești au lovit și un depozit militar din Odessa, potrivit înregistrărilor publicate de agenția Nexta. 18 persoane au murit în urma atacului.

În regiunea Kherson, un pod a fost distrus de o rachetă. Ulterior, un elicopter rusesc a fost văzut aterizând pe un câmp.

Trupe şi vehicule militare blindate ruse au pătruns, joi dimineaţă, în Ucraina dinspre Belarus, afirmă surse locale citate de postul de televiziune american CNN.

Explozii puternice au fost auzite joi dimineaţă la Kiev, la Odessa, în sud, la Harkov, la frontiera rusă, şi în estul Ucrainei după anunţul preşedintelui rus Vladimir Putin de declanşare a unei operaţiuni militare împotriva acestei ţări.

Comandatul Forțelor Armate ale Ucrainei a cerut militarilor ucraineni să producă „daune maxime invadatorilor”. Veteranii și voluntarii sunt în curs de înarmare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.