Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ponta îndemnat să și-L facă dator pe Iisus

Premierul Victor Ponta a fost premiat în Spania. E vorba de o diplomă primită din partea Mitropoliei Ortodoxe Română a Europei Occidentale și Meridionale pentru activitatea sa de sprijinitor al ortodoxiei românești. Diploma a primit-o din mâna PS Timotei Lauran, episcopul de Spania de Portugalia în biserica ortodoxă română din Madrid vizitată duminică de premier.

După ceremonia în timpul căreia i s-a cântat Vrednic este, Vrednic este, premierul a primit un sfat de la preotul paroh:
"Faceți-vi-L dator pe Cristos
că făcând bine îl împrumutați pe El și El nu rămâne dator!', i-a spus preotul premierului vizibil emoționat (vezi VIDEO)
Ulterior de la amvonul aceleiași biserici preotul paroh a cerut sprijin financiar de la Guvernul de la București pentru construcția care urmează să se facă pe un teren obținut de la autoritățile din Madrid.
Răspunsul premierului a venit mai târziu în cadrul întâlnirii cu românii în care a spus că "așa cum la București sprijinim construirea Catedralei Mântuirii Nemului și în afara țării vom sprijini biserica noastră ortodoxă, dar nu îi uita și pe ceilalți pentru că toți credem în Dumnezeu".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.