Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Țepeș, unul din cei mai iubți români, are partid politic

logo PRU pachet.cdr

Conform unui sondaj realizat de CSCI și prezentat de STIRIPESURSE.RO, cele mai iubite personalități românești sunt Nicolae Iorga și Vlad Țepeș, urmate de Tudor Vladimirescu, Eminescu și altele. Numai că, supriză, un partid românesc nou înființat, care și-a depus actele pentru înființare la sfârșitul lui 2014, are deja siglă oficială cu Vlad Țepeș și a adoptat doctrina lui Nicolae Iorga care apare scris cu negru pe alb pe documentele depuse la Tribunal pentru înființare.

Noua formațiunie care și-a înscris în acest fel în rândurile sale pe cei mai iubiți dintre români se numește Partidul România Unită, fiind fondat de deputatul naționalist Bogdan Diaconu.

Naționalismul în creștere al românilor, așa cum este el relevat de sondajul amintit, este și el în măsură să dea speranțe noului partid, de vreme ce majoritatea românilor preferă alimentele din România și ar dori ca în magazine să se găsească marfă românească, iar nu străină, una din temele de atac ale Partidului România Unită care și-a declarat susținerea pentru capitalul authton ”în lupta sa inegală cu multinaționalele străine”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.