Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeroportul din Dubai a fost ÎNCHIS, după un atac cu drone

aeroport dubai

Aeroportul Internaţional din Dubai a fost închis, duminică, timp de 15 minute, din cauza unor activităţi suspecte cu drone, au anunţat autorităţile aeroportuare din Dubai, potrivit presei internaţionale.

“Activităţile de zbor au fost pentru scurt timp întrerupte pe Dubai International de la ora 12.36 până la 12.51, în această după-amiază, din cauza unei activităţi suspecte cu drone, care a dus la redirecţionarea a două zboruri. Siguranţa este prioritatea noastră şi Dubai Airports colaborează cu autorităţile şi cu partenerii furnizori de servicii pentru a asigura normalitatea operaţiunilor”, a declarat un purtător de cuvânt al Dubai Airports pentru cnbc.com.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Potrivit companiei Emirates, au fost redirecţionate un zbor de la Brisbane şi unul de la Delhi, informează news.ro.

“Emirates confirmă că astăzi, duminică, 22 septembrie, Aeroportul Internaţional Dubai a fost închis de la ora 12.36 până la ora 12.51 din cauza unei activităţi suspecte cu drone în zonă. Drept urmare, zborul EK 433 de la Brisbane şi Singapore către Dubai International a fost direcţionat către Dubai World Central şi zborul EK 511 de la Delhi a fost direcţionat către aerportul internaţional Sharjah”, a precizat Emirates.

Citește și: Klaus Iohannis ar putea pierde lupta pentru Cotroceni! Cum încearcă să-i înșele Andrei Caramitru pe votanții liberali

Dubai World Central se află la 23 de mile sud-vest de Dubai, iar aeroportul din Sharjah este la 15 mile nord de Dubai International. “Zborurile redirecţionate au revenit pe Dubai International după redeschiderea spaţiului aerian. Emirates îi va ajuta pe pasagerii afectaţi în privinţa găsirii unor rezervări alternative pentru avion şi hotel”, a menţionat compania.

Anul trecut, prin aeroportul internaţional din Dubai au trecut 89,1 milioane de călători.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

Incidentul de duminică survine în contextul tensiunilor din regiune şi la opt zile după atacurile cu drone şi rachete asupra unor instalaţii petroliere saudite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.