Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aflat într-o situație tot mai complicată, Raed Arafat face o mișcare de forță/ FOTO

Șeful DSU, Raed Arafat, a fost mult timp unul dintre românii cu cea mai mare cotă de încredere în toate sondajele de opinie și beneficia de un sprijin politic uriaș, indiferent cine se afla la guvernare.

De când a început pandemia de Covid-19, soclul lui Arafat se clatină tot mai tare. La preluarea guvernării, premierul Ludovic Orban ar fi vrut să îl mazilească pe Arafat, chiar la ordinul președintelui Klaus Iohannis. Creșterea numărului de cazuri de Covid-19 l-a menținut pe Arafat în picioare.

Timpul a trecut, iar acum, în noua guvernare PSD-PNL s-ar încerca, din nou mazilirea lui Raed Arafat. Noul ministru al Sănătății, Alexandru Rafila a luat poziție încă de la început și a anunțat că Raed Arafat nu va mai avea o putere atât de mare, centrul puterii balansând către Ministerul Sănătății.

În acest context neprielnic, lui Raed Arafat i-a rămas doar posibilitatea de a face un joc de imagine în sistem. Astfel, la parada de 1 Decembrie, Raed Arafat s-a postat chiar în spatele președintelui Klaus Iohannis.

Pentru oamenii din sistem, modul în care sunt aranjați invitații la evenimentele oficiale contează cel mai mult. Cei care sunt în imediata apropiere a președintelui sunt cei mai puternici, iar Raed Arafat a ținut să fie cât se poate de aproape de Klaus Iohannis.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.