Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aici va fi urmatorul #Colectiv. Alerta pentru Primaria Sectorului 5, MAPN si DNA

Sectorul 5, Soseaua Salaj nr. 129.

Blocul 53.

O bomba cu ceas pentru cele peste 100 de familii care locuiesc aici. Foarte putini o fac in mod legal, dar asta nu din vina lor, ci a administratiilor absolut iresponsabile care au gestionat patrimoniul public din sector.

Unii au primit repartitie aici de la Ministerul Apararii; altii de la Primaria Sectorului 5. Sunt insa, nota bene, repartitii fictive, care nu au in spate niciun act real si valabil juridic. Aceste acte urmau sa vina – insa primarii nu s-au tinut niciodata de cuvant.

Pe langa oamenii care stau aici in mod “semi-legal” din cauza refuzului autoritatilor de a le legaliza statutul, in bloc au intrat, cu timpul, si trisori de tot soiul. (Pe surse se aude ca au oferit 3000 de euro mita pentru asta). Sunt oameni care nu au niciun fel de repartitie sau indreptatire. Si care, cumva logic pentru ei, refuza sa plateasca orice utilitate. Pur si simplu au gasit o casa libera, au luat-o in posesie, folosesc in mod gratuit serviciile publice si, atentie, castiga bani din chirii pentru asta (da, domnii de la MAPN, da…).

In primul rand, aceste produse ale socialismului haotic din sectorul 5 se branseaza ilegal si improvizat la curent, facand din tabloul electric un soi de cocktail Molotov care poate lua oricand foc (a luat deja foc o data). In al doilea rand, nu isi platesc facturile la apa, astfel incat – in mod injust si ticalos – apa a fost taiata pentru un bloc intreg, inclusiv pentru buni-platnici.

Avem, cu alte cuvinte, un bloc cu scanteie si fara pic de apa.

O noua capodopera lasata in urma aici de pesedismul “merge si asa”. Cei care isi platesc utilitatile corect, de ani de zile, pot sa arda in solidar cu trisorii – asa suntem noi, de stanga pana la capat.

N-as vrea sa-i vad totusi, dupa tragedie, pe cei care au creat acest haos si care amana transarea situatiei cautandu-se de sanatate pentru a scapa cumva de acuzatiile de abuz in serviciu. Nu, nu doar coruptia ucide, ci si pomanageala sinistra a stangii in varianta de sector 5 – acolo unde iresponsabilitatea, cersetoria si nerusinarea au devenit valori "asistate social".

Sa-i salvam, totusi, pe acesti oameni inainte de o tragedie. Sa lamurim situatia juridica a apartamentelor inainte sa faca tot DNA lumina.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.