Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ DIICOT a disjuns 4 DOSARE distincte din Cazul Caracal, după ce Dincă a fost trimis în judecată pentru 8 infracțiuni

diicot

DIICOT a disjuns nu mai puțin de 4 dosare din Cazul Caracal. Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol. În cele patru noi dosare, Dincă este acuzat, printre altele și de trei violuri și de furt de curent.

Citește și: Reacție SURPRIZĂ: ce anunță BMW România după INCIDDENTUL cu tramvaiul din București

Conform România TV, cele 4 disjungeri sunt  următoarele – primul dosar privind clanurile de trafic de persoane, vizează familia lui Dincă, al doilea dosar este deschis pentru un dosar făcut de Gheorghe Dincă, al treilea dosar vizează furt de curent și trei violuri de care e acuzat Dincă, al patrulea dosar este cel deschis după ce mama Alexandrei a fost sunată și i s-au cerut bani pentru a i se spune unde este fiica ei, fiind vorba de un dosar de înșelăciune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.