Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Hidrologii au emis COD GALBEN de inundații în mai multe județe

www.thethirdpole.net
inundatii

Avertizare de ultimă oră pentru mai multe județe din țară, unde sunt așteptate inundații. Hidrologii au emis vineri o atenționare Cod galben de inundații pentru râuri din mai multe județe, valabilă de vineri până duminică.

Ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție pe râuri din Cluj, Sӑlaj, Maramureş, Satu Mare, Alba, Sibiu, Hunedoara, Arad, Timiş, Caraş Severin şi Gorj în intervalul vineri ora 20:00 – duminică ora 12:00, conform Mediafax.

Citește și: Traian Băsescu PROFEȚEȘTE: Răzbunarea pentru Pian va fi crâncenă

În intervalul sâmbătă ora 12:00 – duminică ora 12:00 se anunță inundații pe râuri Bihor, Cluj, Sӑlaj, Arad, Hunedoara și Alba.

Atenţionarea Hidrologică vizează ȋn principal scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, care se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare sâmbătă între orele 16:00 și 24:00 pe unele râuri mici din judeţele Sӑlaj, Bihor, Hunedoara şi Caraş-Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.