Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenințare cu BOMBĂ la bordul unor avioane! Patru aeronave au fost nevoite să aterizeze de URGENȚĂ în Chile şi Peru, un altul - în Grecia

www.libertatea.ro
avioane pistă aeroport Otopeni

Patru avioane au fost nevoite să aterizeze de urgenţă în Chile şi Peru joi din cauza unor ameninţări cu bombă, a anunţat Autoritatea de aviaţie civilă din Chile, transmite Reuters care a rectificat informaţia difuzată anterior în care era menţionată şi Argentina, scrie Agerpres.

Două dintre avioane sunt operate de LATAM Airlines şi două de Sky, o companie aeriană low-cost din Chile, precizează într-un comunicat instituţia chiliană citată. Potrivit acesteia, se fac controale ale pasagerilor, bagajelor şi cabinelor aeronavelor. 

În Europa un avion operat de compania Condor Airlines care efectua cursa dintre staţiunea egipteană Hurghada şi oraşul german Dueseldorf a efectuat în aceeaşi zi o aterizare neplanificată pe un aeroport de pe insula elenă Creta din cauza unei ameninţări cu bombă. 

Avionul a fost escortat spre aeroport de avioane de luptă greceşti, a scris portalul de ştiri Protothema, citând autorităţile locale de securitate.

Citește și: Accident GRAV în București: Un bărbat ar fi intrat INTENȚIONAT pe contrasens. Patru persoane au ajuns la spital

Cei 273 de pasageri au debarcat din avion fără incidente şi îşi vor petrece noaptea în hoteluri înainte de a-şi relua călătoria vineri, relatează dpa. 

Avionul a fost controlat cu ajutorul câinilor, însă nu s-a găsit nimic suspect. 

Potrivit presei greceşti şi tabloidului german Bild, o notă cu ameninţarea scrisă a fost găsită într-una din toaletele avionului. Un pasager a alertat personalul la bord şi pilotul a redirectionat zborul către cel mai apropiat aeroport disponibil.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.