Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Alina Gorghiu, despre acuzațiile de implicare a DNA și a serviciilor în lupta din PNL: 'Copierea discursului lui Dragnea este o foarte mare greșeală'

necunoscut

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a declarat joi, la TVR 1, că liberalii care vorbesc de implicarea DNA și a serviciilor secrete în alegerile din partid reprezintă copierea discursului pe care l-a avut Liviu Dragnea, cu referire la Ludovic Orban și Virgil Guran.

„Daca eu va spun ca studioul acesta (albastru) este verde praz, ma credeti? Sau imi cereti o dovada, un argument, pentru care sustin aceasta ineptie? Sau nu ma credeti si imi spuneti 'Balaceanca' si imi faceti recomandari de specialitate. Orice fel de declaratie emisa de un om politic cu greutate trebuie sa aiba niste argumente in spate. Cand arunci in spatiul public lucruri de asemenea gravitate. Eu cred ca e o foarte mare greseala copierea discursului lui Dragnea de anumiti colegi. E un soi de victimizare, de sensibilizare a opiniei publice ca aceasta competitie nu este corecta. Este fals. Cred ca autorii aceste declaratii ar trebuie sa si le reprime, oricat de mult cred ca ar fi benefice pentru campania domniilor lor, pentru ca sunt extrem de lipsite de sens, de ratiune si duc la macinarea increderii in PNL”, a zis Gorghiu.

Citește și: VIDEO | Iohannis respinge teoria 'statului paralel' din PNL: 'Competiția politică îi face pe cei implicați să caute explicații senzaționale' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.