Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Am avut dreptate: vaccinurile ne-au ucis copii

Cu mai bine de zece săptămâni în urmă am avut curajul, dar şi nebunia, de a mă lua de piept cu un adversar extraordinar de puternic: mafia medicamentelor. Pe atunci, am ridicat o întrebare perfect logică şi care mi-a adus numai necazuri. În cazul valului de îmbolnăviri cu e-coli sau sindrom hemolitic uremic la copii, în această primăvară, întrebam, dacă nu cumva astea s-ar putea trage de la vaccinurile importate. Ştiam de un lot de vaccinuri, aprobate în ultimele zile ale lui 2015, care erea fabricat pentru Kazahstan, şi nicidecum pentru UE. Mai întrebam şi dacă are avizele necesare sau dacă au fost depozitate şi transportate în mod corespunzător.

Aminteam că nu avem dreptul să ne jucăm cu viaţa şi sănătatea copiilor noştri

Reacţia a fost imediată şi foarte dură.

Marii apărători ai vaccinurilor m-au atacat din toate părţile, de pe tot internetul, sclavii marilor companii farma au sărit imediat la gâtul meu. Printre aceştia, un ţâşti-bâşti, zis Funerilă, ministru in guvernul Boc ce a rămas în istorie ca ucigaşul spitalelor din provincie, a fost cel mai virulent. M-a tratat de idiot neluând în calcul nici măcar ecourile de bun simţ care-i mai traversează vidul din cutia craniană odată la câţiva ani buni. Dar lucrurile nu s-au oprit aici, părinţii colegilor copiilor mei mă priveau ca un retrograd, pe net, bălăcărelile postacilor antiromâni continuau, şi am fost la un pas să îmi pierd poziţia în partid.

Cozile de topor năimite de transnaţionale nemiloase îşi făceau treaba bine. Nu ai voie să fii patriot în România. Aşa credeau ei că merg treburile aici, la noi, numai prin ordine dictate din afară

Am răbdat, am strâns din dinţi, n-am dormit nopţile, mi-am pus familia în pericol, în fine, a fost un calvar. Dar nu am cedat, pentru că ştiam că am dreptate. Deschisesem Cutia Pandorei şi mi-am asumat orice risc.

Şi tăria mi-a fost răsplătită. Un raport încă fierbinte al Corpul de Control al Prim-Ministrului a prezentat rezultatele verificărilor făcute în cazul copiilor internați cu afecțiuni grave, în primele trei luni ale anului, la Spitalul de Pediatrie din Pitești şi Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Maria Sklodowska Curie”. Şi ce credeţi că s-a constatat? Documentul prezintă o situaţie de-a dreptul şocantă, dar pe care o intuisem cu precizie: “există suspiciunea că la îmbolnăvirea copiilor ar fi putut contribui un lot de vaccinuri produs pentru Kazahstan, vaccinuri nedestinate pieţei europene.” Deşi s-a solicitat verificarea vaccinurilor, acest lucru nu s-a putut realiza încă, iar Corpul de Control a sesizat Parchetul General. (găsiţi raportul aici: http://www.stiripesurse.ro/raport-ocant-al-guvernului-vaccinurile-posibila-cauza-a-imbolnavirii-copiilor-din-arge_1135611.html)

Poate acum cineva o să pună capăt acestei mârşăvii şi Executivul poate face aceasta: să oprească scurgerea sutelor de milioane de euro cu care plătim otrava menită să ne îmbolnăvească şi chiar să ne omoare copii. Copiii, viitorul Ţării şi al Neamului, un capital inestimabil de care este legată direct supravieţuirea noastră ca popor.

Crima trebuie să înceteze. Dreptatea trebuie impusă fără putinţă de tăgadă.

Fără revenirea la valorile conştiinţei naţionale, a importanţei noastre în lume şi mai ales fără adevăr, România nu va progresa nicicând. Şi nu asta îmi doresc eu pentru Ţara mea… Odată cu aceste dezvăluiri trebuie luate şi măsurile care se impun: drastic, rapid, fără şovăială!

Şi cine a crezut că mă poate speria atât de tare încât să înghit ditamai minciuna care ne băga copii în spitale sper că s-a lămurit acum cu cine are de a face.

Ninel Peia nu-şi va trăda Ţara şi interesele Neamului pentru nimic în lume! Aţi vrut să mă zdrobiţi, dar Adevărul iese mereu la suprafaţă şi dacă eşti drept, Adevărul îţi vine mereu în sprijin.

Deputat de Ilfov

Ninel PEIA

www.ninelpeia.ro

P.S. – în curând: Analiză OSINT – “Cine guvernează şi jefuieşte România fără a fi la putere”

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.