Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Stoica victorie rapidă prin KO în prima repriză în fața rivalului Pavel Voronin la gala Dynamite Fighting Show 11

tapology.com
andrei stoica kickboxing

Dublul campion mondial Andrei Stoica a pus capăt rivalităţii cu moldoveanul Pavel Voronin după ce l-a învins prin KO în prima repriză, vineri seara, la Bucureşti, în main eventul galei de kickboxing Dynamite Fighting Show 11, conform agerpres.

Duelul a avut loc la fix 6 luni de la precedenta lor confruntare, care a stârnit controverse. Acum, Stoica a intrat determinat şi încă din primele secunde a pus presiune pe Voronin, punctând mult mai mult decât acesta. Meciul s-a încheiat după exact două minute, atunci când Mister KO şi-a pus adversarul la podea cu o lovitură de genunchi.

"Când am văzut că a schimbat garda, ştiam că acolo voi lovi. A fost o lovitură pe care mi-am calculat-o. Sper că am închis acest capitol şi nu mai există discuţii privind diferenţa dintre noi doi", a spus Stoica imediat după meci, el fiind şi premiat pentru KO-ul serii şi intrând în posesia unui bonus de 2.500 de criptomonede DeGeThal.

A fost al doilea succes pe care Andrei Stoica l-a înregistrat în Dynamite Fighting Show prin KO după cel din decembrie 2018, de la Craiova, când l-a învins rapid pe portughezul Luis Morais.

În co main event, Florin "Rambo" Lambagiu a câştigat categoric în faţa grecului Petros Vardakas, care a fost şi numărat în prima repriză.

În alt duel internaţional, Ştefan Lătescu a trecut de bosniacul Dzevad Poturak. În ultima repriză, Poturak a fost numărat o dată.

"Tănculeţul" Ionuţ Iancu a avut parte de meciul carierei contra legendarului Konstantin Gluhov. După trei reprize, arbitrii-judecători au decis un extra round, în care Iancu a fost declarat câştigător.

Meciul serii a fost declarat duelul dintre moldoveanul Serghei Zanosiev şi Vlad Trif, câştigat de primul. La debutul său în DFS, Andrei Ostrovanu a câştigat prin KO tehnic în prima repriză contra lui Cezar Buzdugan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.