Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Animaţia 'Raya and the Last Dragon' a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

imdb.com
Raya and The Last Dragon animație

Lungmetrajul „Raya and the Last Dragon”, animaţie Disney realizată pe computer, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 8,5 milioane de dolari.

În primul weekend pe marile ecrane nord-americane, filmul - care este disponibil şi pe platforma Disney Plus - a generat încasări de 8,6 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com, citat de News.ro.

Animaţia o are în centru pe Raya, o luptătoare hotărâtă să găsească ultimul dragon de pe tărâmul Kumandra, un Pământ reimaginat, populat de o civilizaţie străveche.

La nivel internaţional, filmul a generat încasări de 17,6 milioane de dolari.

Lungmetrajul live-action „Tom and Jerry” al Warner Bros., regizat de Tim Story, a coborât un loc, după ce, în al doilea weekend de la lansare, a obţinut încasări de 6,6 milioane de dolari.

Citește și: STUDIU - Ne bucuram degeaba: măsurile de carantină nu au avut un efect simțitor asupra mediului

Pe lângă personajele animate, în film apar actorii Chloë Grace Moretz, Michael Peña şi Colin Jost. În urmă cu o săptămână, el s-a clasat pe locul al doilea între cele mai bune debuturi din perioada pandemiei, cu încasări de aproximativ 14 milioane de dolari, după „Wonder Woman 1984”, cu 16,7 milioane de dolari, în luna decembrie.

Filmul SF de aventuri „Chaos Walking”, de Doug Liman, cu Tom Holland în rol principal, a debutat pe poziţia a treia, cu încasări de 3,8 milioane de dolari. Acţiunea are loc într-o lume distopică, unde nu există femei şi toate fiinţele îşi pot auzi unele altora gândurile, într-o serie de imagini, cuvinte şi sunete numită Zgomot.

Pe locul al patrulea a debutat filmul „Boogie”, de Eddie Huand, despre Alfred „Boogie” Chin, fenomen al bachetului din Queens (New York), care visează să joace în NBA. Lungmetrajul a generat încasări de 1,2 milioane de dolari.

Animaţia „The Croods: A New Age” a coborât trei locuri, până pe cinci, după ce, în al 15-lea weekend de la premieră, a generat încasări de 780.000 de dolari.

Top 10 al box office-ului nord-american este completat de thrillerul „The Little Things”, cu Denzel Washington şi Rami Malek în distribuţie, „Wonder Woman 1984”, cu Gal Gadot, „The Marksman”, cu Liam Neeson, „Judas and the Black Messiah”, despre liderul Panterelor Negre, şi filmul fantasy „Monster Hunter”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.