Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Billboard 200 - „Scorpion” al lui Drake s-a menţinut pe primul loc. „Mamma Mia! Here We Go Again” a urcat 17 poziţii

Virgin Radio
Drake

Billboard 200 - „Scorpion” al lui Drake s-a menţinut pe primul loc. „Mamma Mia! Here We Go Again” a urcat 17 poziţii

Albumul „Scorpion” al lui Drake s-a menţinut pe primul loc în clasamentul Billboard 200, în care coloana sonoră „Mamma Mia! Here We Go Again” a urcat 17 poziţii, iar între primele zece clasate nu s-a aflat niciun debut.

Al cincilea album al lui Drake este şi primul din ultimul an şi jumătate care a reuşit performanţa de a se clasa pe primul loc în top timp de patru săptămâni consecutive. Cel mai recent, „Starboy” al lui The Weeknd s-a menţinut timp de patru săptămâni în fruntea clasamentului în ianuarie-februarie 2017.

În săptămâna încheiată pe 26 iulie, albumul lui Drake a fost vândut în 184.000 de unităţi. Aceasta a reprezentat a 25-a săptămână în care Drake s-a aflat, în întreaga sa carieră, pe primul loc în topul american al albumelor, unde a fost prezent opt materiale de studio.

Pentru prima dată din luna ianuarie a acestui an între primele zece poziţii ale clasamentului nu există niciun debut. Cel mai bine clasat este „Hive Mind”, semnat The Internet, pe locul al 26-lea.

Albumul „beerbongs & bentleys” al lui Post Malone a urcat o poziţie, până pe cea secundă, cu 65.000 de unităţi vândute în a 13-a săptămână de la lansare.

Coloana sonoră a filmului „Mamma Mia! Here We Go Again” a urcat de pe locul 20 până pe 3 în a doua săptămână de top. Ea a fost vândută în 48.000 de unităţi.

„Mamma Mia! Here We Go Again” este a patra coloană sonoră care ajunge anul acesta în top 10, după „Fifty Shades Freed”, „Black Panther: The Album” şi „The Greatest Showman”.

Coloana sonoră a primului film din serie, „Mamma Mia!” (2008), a fost vândută în 2,1 milioane de copii.

Pe locul al patrulea în actualul clasament Billboard s-a menţinut „?” al lui XXXTentacion, cu 41.000 de unităţi. „Invasion of Privacy” al lui Cardi B şi „Goodbye & Good Riddance” al lui Juice WRLD şi-au menţinut poziţiile, a cincea, respectiv a şasea, în clasament, cu 41.000 şi 40.000 de unităţi vândute, scrie News.ro.

De pe locul al doilea, unde a debutat săptămâna precedentă, „Rolling Papers” al lui Wiz Khalifa a coborât până pe şapte, cu 33.000 de unităţi vândute.

Coloana sonoră a musicalului „The Greatest Showman” a coborât un loc, până pe opt, după ce în a 33-a săptămână, a fost vândută în 31.000 de unităţi.

„Reputation” al lui Taylor Swift a revenit în top 10 pentru prima dată din luna februarie. Albumul a urcat cinci poziţii, după ce a fost vândut, în a 37-a săptămână de la debutul în top, în 25.000 de unităţi.

Pe locul al zecelea în Billboard 200 s-a clasat „Harder Than Ever” al lui Lil Baby, în coborâre două poziţii, cu 25.000 de unităţi vândute în a zecea săptămână de top.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de descărcări sunt egale cu un album).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.