Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Apostu, impresar, despre transferul lui Diego Fabbrini la Dinamo: 'A existat o fisură în plecarea lui de la ȚSKA Sofia'

ziare.com
Diego Fabbrini

Dinamo a anunţat, joi, transferul mijlocaşului Diego Fabbrini (29 de ani), de la ŢSKA Sofia, însă mutarea este una surprinzătoare, în condiţiile în care italianul nu a fost legitimat nici măcar două luni la formaţia bulgară, anunță MEDIAFAX.

Citește și: DNA a dat verdictul! Sorin Blejan și soția sa trimiși în judecată – au fost acuzați de luare de mită

Bogdan Apostu a comentat situaţia bizară a transferului mijlocaşului la Dinamo. Impresarul spune că există un semn de întrebare în ceea ce priveşte mutarea neaşteptată la Dinamo, însă calităţile italianului nu trebuie puse la îndoială.

"Un semn de întrebare s-ar pune în privinţa faptului că el a reziliat cu ŢSKA Sofia, iar atunci când reziliezi după o lună de la semnarea contractului cu mare tam-tam, înseamnă că acolo a existat o fisură. Nu ştiu care a fost motivul real, nu am fost implicat în aceste discuţii, dar raportându-se la valoarea lui Fabbrini, ce a arătat în România, e clar că el poate aduce un plus oricărei echipe, cu atât mai mult celor de la Dinamo, în situaţia în care sunt ei acum", a declarat Apostu, joi, la ProSport LIVE.

Citește și: Alexandru Cumpănașu reacționează după ce INML a finalizat raportul în cazul nepoatei sale: Mi se pare normal să nu mai fie minciuni

Fabbrini şi-a reziliat, miercuri, contractul cu bulgarii de la ŢSKA Sofia, care l-au trimis recent în Liga 1 şi pe fundaşul Bozhidar Chorbadzhiyski, la FCSB. Anul trecut, Diego Fabbrini a jucat la FC Botoşani, dar înţelegerea cu gruparea moldavă a expirat, iar italianul a ales să meargă în Bulgria, deşi Dinamo l-a dorit şi atunci.

Acum, Fabbrini va juca în sfârşit pentru Dinamo. La începutul lunii septembrie 2018, Diego Fabbrini a venit liber de contract la FC Botoşani de la echipa de liga secundă din Anglia, Birmingham, după ce fusese împrumutat la Oviedo, în Spania.

Citește și: Guvernul face anunțul! Cât va mai funcționa Centrala de la Cernavodă

La ŢSKA Sofia, italianul a jucat în 11 meciuri, însă nu a avut realizări notabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.