Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântărețul de rock britanic Ozzy Osbourne și-a anunțat o parte dintre concertele reprogramate, după ce a lansat recent o piesă

Metal Insider
ozzy osbourne

Cântărețul de rock britanic Ozzy Osbourne, care, recent, și-a lansat o piesă nouă, de pe primul său album din ultimii zece ani, a anunțat o parte dintre concertele reprogramate care vor fi incluse în No Mo Tours 2 în 2020, anunță Smart Radio, ce păstrează un loc pentru artist în playlist-ul său, anunță MEDIAFAX.

Ozzy Osbourne și-a amânat de mai multe ori turneul european, dar a subliniat recent "că nu este pe moarte și nici nu se retrage de pe scenă", deși, de un an, starea sănătății sale este proastă. Osbourne a fost internat de mai multe ori pe parcursul ultimului an, după ce, în urma unei căzături, a fost supus unei intervenții chirurgicale pe coloana vertebrală, apoi a suferit de pneumonie, complicații după o gripă și o infecție la o mână. Presa a ajuns să speculeze că acesta este pe moarte.

Concertele din segmentul european al No More Tours 2 au fost programate inițial pentru anul acesta, apoi reprogramate pentru perioada ianuarie - martie 2020. Artistul a anunțat însă că are nevoie de o perioadă mai mare de recuperare după problemele de sănătate pe care le-a avut.

Citește și: Date de ULTIM MOMENT - Cu ce scor l-a ZDROBIT Dăncilă pe Iohannis în Botoșani

Noile date pentru concerte au fost stabilite în perioada 23 octombrie - 7 decembrie 2020. În aceste concerte, Ozzy va fi însoțit de membrii trupei Judas Priest.

Recent, Ozzy a anunțat lansarea, la începutul anului 2020, a primului său album solo din ultimii aproape zece ani, "Ordinary Man". Anunțul a fost urmat de lansarea unei piese care va fi inclusă pe acest disc, "Under the Graveyard". Cel mai recent album solo al muzicianului, "Scream", a fost lansat în 2010.

După ce a plecat din trupa Black Sabbath - pe care a înființat-o, în 1968, alături de chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi toboşarul Bill Ward -, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de artist solo. Albumul "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

În total, Osbourne a lansat 11 albume de studio solo. De-a lungul carierei, a primit, printre altele, o stea pe Hollywood Walk of Fame, un Global Icon Award la gala MTV Europe Music și un Ivor Novello Award pentru munca sa de compozitor.

Piesele lui Ozzy Osbourne se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.