Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan acuză existența unei practici de majorare a bugetelor serviciilor de informații. Ministrul nu vede o problemă în întârzierea bugetului

Inquam Photos/ Octav Ganea
Carmen Dan

Carmen Dan sustine ca nu este o problema rediscutarea unor probleme legate de buget, mentionand ca, in calitate de cetatean, si-ar dori finantarea unui buget de ajutorare pentru copii in detrimentul unui buget mai mare pentru serviciile de informatii.

"E o analiza aprofundata pe proiectul de buget. Ne dorim sa acopere nevoile reale, eu nu vad o problema in rediscutarea anumite probleme. In spatiul public e foarte prezenta aceasta problema referitoare la taierea bugetelor serviciilor.

Daca, in calitatea de cetățean, as fi intrebata ce imi doresc, un buget mai mare pentru un serviciu de securitate, de informatii, sau un program de ajutorare pentru copii, categoric as zice ca imi doresc acel program. Cred ca sunt in asentimentul multor persoane. Majorarea bugetelor a fost o practica. Specialistii sunt cei care trebuie sa aloce resurse pentru competentele acoperite prin lege, sa se evite situatiile pe care le stim", a declarat ministrul Afacerilor Interne la Antena 3.

Citeste si Carmen Dan îl acuză pe Klaus Iohannis: E mult mai preocupat de bugetul unei structuri de informații decât de cel al ministerului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.