Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coliziune în Argeș, între un autobuz şi două autoturirme. Trei persoane au fost rănite

smurd prim ajutor

Un autobuz a intrat în coliziune cu două autoturisme, marţi seară, pe DN 73, în zona localităţii argeşene Mioveni, trei persoane fiind rănite în evenimentul rutier, anunță AGERPRES.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, accidentul s-a produs la intersecţia dintre DN 73 şi DN 73D. Din primele cercetări a rezultat că o maşină ar fi ieşit de pe DN 73D fără să acorde prioritate, intrând in coliziune cu un alt autoturism, în urma impactului unul dintre vehicule fiind proiectat într-un autobuz.

Citește și: EXCLUSIV Bugetarul care a aruncat în aer sistemul are ordin de restricție! Nu se poate apropia de mama copilului său .

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au anunţat că într-unul dintre autoturisme se afla doar şoferul, în al doilea erau şoferul şi trei pasageri, iar în autobuz călătoreau aproximativ 25 de persoane. La accident au intervenit o autospecială de pompieri şi o ambulanţă SMURD, trei persoane primind îngrijiri medicale la faţa locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.