Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierii judeţeni din Caraş-Severin au aprobat suplimentarea bugetului Programului 'Sportul de performanţă' cu 450.000 de lei

www.hutui6.com
alergare, sport, jogging

Consilierii judeţeni din Caraş-Severin au aprobat luni suplimentarea bugetului la Capitolul "Cultură, Recreere, Religie" cu suma de 450.000 de lei pentru sportul de performanţă, anunță AGERPRES.

Vezi și: Klaus Iohannis a decorat-o pe Simona Halep cu Ordinul Național `Steaua României` în grad de Cavaler

"Este vorba de proiecte derulate prin două programe, Sportul de performanţă şi Sportul pentru toţi, care au fost finalizate. În şedinţă a fost aprobat şi rezultatul comisiei care a analizat proiectele depuse pentru cele două programe. Suma de 450.000 de lei a fost alocată în întregime programului 'Sportul de performanţă'. Am făcut acest lucru deoarece a fost o solicitare din partea Primăriei Reşiţa de a da un ajutor Clubului Sportiv Municipal Şcolar, care finanţează cele două echipe, cea de handbal şi cea de fotbal. Ca urmare a acestei solicitări şi a discuţiilor purtate cu domnul primar Ioan Popa, fiind vorba despre un club sportiv, singura posibilitate de a-l ajuta a fost de a aloca bani pentru încă o sesiune la acest program. Fiind vorba de două echipe, aflate în Divizia A, cea de handbal, şi în Liga a II-a, echipa de fotbal, sigur, vorbim de sport de performanţă", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

În aceeaşi şedinţă, a fost aprobată şi modificarea regulamentului pentru depunerea proiectelor, astfel încât să poată fi demarată o nouă sesiune pentru programul "Sportul de performanţă".

Citește și: Bogdan Licu, REACȚIE INCENDIARĂ după decizia CSM în cazul procuroarei Maria Pițurcă: 'Nu înseamnă că e în regulă'

Valoarea alocată iniţial "Sportului de performanţă", în cuantum de 200.000 de lei, a fost suplimentată până la 650.000 de lei. În acest fel, valoarea totală alocată sportului de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin ajunge la 850.000 lei.

Prin urmare, Capitolul "Cultură, Recreere şi Religie" ajunge, în total, la suma de 1,65 milioane de lei, din care 550.000 de lei pentru cultură, 5.000 de lei pentru tineret, 200.000 de lei pentru religie, acţiuni organizate de Consiliul Judeţean Caraş-Severin - 45.000 de lei, iar pentru sport 850.000 de lei, din care 200.000 de lei pentru Programul "Sportul pentru toţi" şi 650.000 de lei, pentru Programul "Sportul de performanţă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.