Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre în PSD pe legea carantinării! Ionel Arsene: 'Nu sunt mulțumit de modificările pe care le-au adus colegii mei la Cameră'

Vestea.net
ionel arsene

Liderul PSD Neamț Ionel Arsene a declarat luni, după ședința CEx, că legea carantinării trebuie modificată în Senat, el punctând că nu este mulțumit de modificările pe care le-a adus colegii săi la Camera Deputaților.

„Părerea mea a fost să trimite legea din nou la Guvern şi Guvernul să îşi asume să vină cu o lege corectă care să respecte drepturile cetăţenilor. Nu vreau să mă trezesc în situaţia în care dvs sau familia dvs. să fim luaţi de pe stradă”, a declarat Ionel Arsene, la finalul CEx al PSD de luni.

Întrebat ce părere are de faptul că liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a susţinut că, în cazul în care Legislativul respinge proiectul de lege, Klaus Iohannis ar putea declara din nou stare de urgenţă, Arsene a răspuns: „Preşedintele României a demonstrat până acum că poate să facă ce vrea. Trebuie să găsim un cadru legislativ prin care persoanele să fie internate, dar nu în forma de acum. Nu sunt mulțumit de modificările pe care le-au adus colegii mei la Cameră. Aștept să vedem modificările pe care le vor face colegii mei. Faptul că vorbim de carantinarea bunurilor în continuare. Există un drept de bun privat. Eu nu cred şi am văzut păreri ale unora care sunt foarte informaţi şi avizaţi din punctul acesta de vedere. Eu nu sunt jurist. Mi-am spus punctul de vedere politic”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.