Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cultul personalitatii omoara orice urma de patriotism

Comunicat de presa

Cultul personalitatii omoara orice urma de patriotism

Ieri a fost 1 Decembrie, a fost Ziua Nationala a Romaniei. Ziua in care, macar pentru impresie (daca tot nu sunt patrioti si nu simt cum se face pielea de gaina atunci cand asculta imnul national sau cand flutura tricolorul), autoritatile si demnitarii constanteni trebuiau sa o serbeze, cinstind eroii.
Dar nu a fost asa. Autoritatile nu au vrut sa ii cinsteasca pe eroii care si-au dat viata pe meleagurile dobrogene in timpul Marelui Razboi. Nu au vrut sa le faca o slujba de pomenire in locul unde isi afla odihna, in Cimitirul Eroilor. Nu au depus nici macar o floare la capataiul acestora!
In schimb, au preferat sa „defileze” in haine scumpe, brodate cu aur, pe platoul din fata Institutiei Prefectului! Si nu ma refer aici la cadrele militare. Acestia, sunt sigur ca au acceptat cu greu decizia politicienilor de a nu depune coroane camarazilor cazuti pe campul de lupta!
Ma refer direct si ii acuz de sabotarea Zilei Nationale a Romaniei pe parlamentarii constanteni care nu au fost prezenti, pe prefectul Ion si pe interimarul Fagadau, care a organizat evenimentul!
Acestia nu au vrut sa dea posibilitatea celor care doresc sa-si exprime recunostinta fata de eroii neamului, sa depuna coroane la mormantul acestora! Care este oare motivul, domnilor „elitisti”?
Nu ati vrut sa va murdariti pantofii? Nu putea fata bisericeasca sa defileze in costumul brodat cu aur? Va era frica de protestele oamenilor? V-a dispus tehnocratul politic Ciolos sa-i preaslaviti numele si nu a mai fost timp pentru depuneri de coroane? Sau nu ati simtit patriotismul?
De fapt, ati ales un loc in care sa va pozati pe scari, fara sa va murdariti pantofii si fara sa va agatati hainele in buruienile din Cimitirul Eroilor!
Locatia aleasa va dadea in schimb protectie, sa fugiti daca va huiduia lumea!
Va oferea posibilitatea sa stati pe scari, mai sus ca romanii prezenti. Fara sa simtiti macar o umbra de patriotism.

Acesta este motivul pentru care nici politicienii, nici autoritatile constantene nu s-au deranjat sa organizeze in mod corect Ziua Nationala a Romaniei la Constanta!

PRESEDINTE MP CONSTANTA,
CLAUDIU-IORGA PALAZ

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.