Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum şi-a tras Oprea barzi, vedete şi televiziune. De ce e în pericol UNPR/ OPINIE

oprea gabriel

În ultimul timp vicepremierul Gabriel Oprea e din ce în ce mai prezent. A făcut turul televiziunilor centrale, se spune că a slăbit, şi-a schimbat look-ul: s-a pensat, şi-a vopsit părul şi a luat chiar şi lecţii de dicţie. Aşa au apărut mesajele video ale miinistrului pentru ţară şi subalterni.

Nu s-a oprit aici. A intrat şi pe zona mondenă şi aşa a aflat lumea că înaltul demnitar, general cu patru stele, e un romantic, că citeşte din clasici şi că e un mare iubitor de cultură.

Despre înclinaţia până la fanatism faţă de biserică se ştia deja şi nu face decât că o cultiva în continuare.

Strategia este însă mult mai interesantă:


Până acum în UNPR veneau tot felul de necunoscuţi care se pierdeau în masa de luaţi cu japca interesului naţional pentru construcţia unui partid balama.

Vezi şi: Gabriel Oprea a transferat o BOMBĂ SEXY în UNPR / FOTO incendiare

De o bună bucată de vreme însă în UNPR încep să intre tot felul de personalităţi. Cântăreţi de muzică populară ca Aurel Tămas, Nicolae Furdui Iancu sau Dumitru Fărcaş sunt deja cu ceva vechime în UNPR.

Au urmat vedete din show-biz. La această categorie poate intra fără probleme senatorul Ilie Năstase şi alături de el şi soţia sa, fotomodelul Brigitte Sfăt, dar şi fostul fotbalist Rică Răducanu.

Gabriel Oprea a ţintit însă şi mai sus. De curând a anunţat că UNPR-ul l-a achiziţionat şi pe medicul Constantin Stan, cunoscut publicului sub apelativul de "esteticianul vedetelor". Esteticianul este însă şi iubitul vedetei Antena 1, Andreea Berecleanu şi poate aşa s-ar explica oarecum şi poziţia extrem de favorabilă a antenelor la adresa vicepremierului care până nu demult era interzis prin studiourile televiziunilor lui Voiculescu.

Iată cum... pe îndemnul prezidenţial - PAS CU PAS Gabriel Oprea încearcă să îşi facă partidul frecventabil. Nu este exclus ca pe viitor şi alte vedete să se apropie de partidul cu pretenţii de pivot în politica românească.

UNPR va rămâne interesant pentru mulţi care doresc o ascensiune rapidă spre zonele puterii centrale. Cu siguranţă va mai atrage vedete din toate zonele şi va creşte destul de mult, ÎNSĂ marele pericol al formaţiunii vine din creşterea ei necontrolată şi nesustenabilă.

A început ca un partid de lider şi continuă să fie aşa în ciuda eforturilor de a arăta că există o echipă de conducere. Cel care tună şi fulgeră şi este cunoscut ca 'generalul' este vicepremierul Gabriel Oprea.

În cazul în care dintr-un motiv sau altul Generalul va părăsi vârful UNPR există pericolul real ca formaţiunea să se prăbuşească într-un timp record.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.