Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna spune că Dominic Fritz ar putea emite pretenții la prezidențiale / 'Dacă Guvernul va performa, voi fi și eu într-o poziție bună'

dominic fritz

Liderul USR, Dan Barna, a declarat într-un interviu la G4Media că nu vede nicio problemă ca primarul Timișoarei, Dominic Fritz, să fie candidat la prezidențiale în 2024.

„Pe domnul Dominic Fritz, primarul Timișoarei, îl vedeți candidat la prezidențiale peste trei ani?”, a fost întrebat Dan Barna. „Dacă dorește să participe la această cursă, nu văd nici o problemă. Asta vă spun”, a declarat liderul USR.

„Dominic, ca și ceilalți colegi primari, colegi ministri sau cei din Parlament, sunt toți oameni care pot să-și asume și au anvergura de poziții de candidatură ale partidului. Dominic este unul dintre oamenii de la care, pe termen lung, eu am așteptări foarte mari, în ce privește anvergura. Este un primar valoros, este un om competent, este un om cu charismă, deci are, repet, la fel ca mulți alți colegi din USR și din PLUS, viitorul în față”, a adăugat Dan Barna.

El a menționat despre sine că nu exclude să candideze pentru a doua oară la prezidențiale: „Dacă acest Guvern va performa și va face acele reforme de care avem nevoie și pe care le-am dorit, evident că și eu voi fi într-o poziție bună, în ochii colegilor, pentru o candidatură la prezidențiale”.

Citește și: VIDEO Renate Weber ARUNCĂ ÎN AER România: Se pot DESFIINȚA toate pensiile speciale, cu excepția celor ale magistraților! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.