Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă, sigură că rămâne la PUTERE: 'În Parlament sunt destui oameni care țin la stabilitate. Nu cred că moțiunea va trece'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă PSD

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a reiterat, miercuri seară, ideea potrivit căreia moțiunea de cenzură nu are șanse să treacă în Parlament, anunță MEDIAFAX.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu are Mugur Isărescu

"Cred că în Parlamentul României există destui oameni care țin la stabilitatea acestei țări. Nu. Eu cred că moțiunea nu va trece. Președintele spune că este necesar ca premierul să meargă cu remanierea în Parlament. Bun, mergem în Parlament. Trece, avem miniștri. Nu trece, Guvernul este tot blocat. Guvernul nu cade. Guvernul cade decât prin demisia premierului sau prin moțiune de cenzură. Acest lucru – neapărat premierul trebuie să meargă în fața Parlamentului pentru remaniere nu va rezolva problema dacă remanierea nu trece în Parlament", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Citește și: Dezastru! Şeful Transelectrica şi-a falsificat diploma de absolvire

Premierul a criticat formațiunile din Opoziție, menționând că aceștia nu reflectă ceea ce își doresc cetățenii. "Să presupunem că moțiunea va trece. Ce vor câștiga oamenii? Care e programul cu care vin cei care vor să dărâme acest Guvern? La ce se raportează cei care vor să preia puterea? Am venit cu un pact. Dacă vă uitați pe el nu l-au semnat decât minoritățile. Deci este clar că gândurile celor din opoziție nu reflectă ceea ce își doresc oamenii", a completat Viorica Dăncilă.

Liberalii vor depune săptămâna viitoare moțiunea de cenzură în Parlament împotriva Cabinetului Dăncilă, au declarat surse din PNL.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, atac de ultimă oră la Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis: ‘Își pun coada pe spinare’

Între timp negocierile vor continua cu celelalte partide, precum ALDE și Pro România, au precizat sursele citate. Moțiunea de cenzură este susținută deja de USR și PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.