Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce mă bat pentru desființarea PSD. Și de ce nu-mi plac oportuniștii din zisa opoziție!

În primăvara acestui an, m-am alăturat unui grup de cetățeni români care au cerut desfiiințarea, în instanță, a Partidului Social Democrat.

 

Știm legea și Constituția și suntem conștienți că va fi o bătălie juridică extrem de dură. Legea a fost făcută astfel încât să protejeze grupările infracționale care jefuiesc România sub acoperirea legală a unui partid politic. Dar cred că și magistrații s-au săturat să vadă țara îngenuncheată de către o bandă de infractori. Iată că, acum câteva zile, am obținut o primă victorie: Tribunalul București  acceptat să sesizeze CCR în legătură cu neconstituționalitatea unor articole din legea partidelor. Mai precis, cerem ca orice cetățean să poată cere la Tribunal desființarea unui partid, nu doar Ministerul Public. Vom vedea ce decide Curtea Constituțională, dominată de lacheii lui Liviu Dragnea.

 

Nu vreau să vă încurc cu problemele legale ale acestui proces. Eu nu fac decât să fiu consecvent cu ceea ce cer din februarie 2017, când am fost taxat drept radical și nedemocrat. Azi, este evident că românii și-au dat seama că în spatele Satanei de Teleorman e o întreagă federație de rețele criminale. Chiar dacă Dragnea va ajunge la pușcărie, rămâne sistemul construit de această uniune banditească. Cancerul acesta trebuie smuls de la rădăcină, altfel va reizbucni.

Ce mă întristează este totala indiferență și pasivitate a așa zisei opoziții politice. Nici un sprijin, nici un semn de ajutor, nici o vorbă în sprijinul acestui demers, ba dimpotrivă, o atitudine de descurajare față de un efort civic onest. Nu aveam nevoie de avocații lor, dar puteau sesiza faptul că legea partidelor este scrisă în favoarea infractorilor pesediști și puteau propune – chiar dacă erau mici șanse să câștige la vot – modificarea legii. Așa au îngropat PNL și USR și inițiativa cetățenească de declanșare a refrendumului pentru demiterea primarului Gabriela Firea.

Știu exact de ce au făcut asta: pentru că vor să arate că numai ei sunt ”Opoziția” și se tem de orice concurență. Sunt slabi, sunt lipsiți de idei și vor să constituie un oligopol în zona anti-PSD. Să fie sănătoși dacă așa înțeleg ei să facă politică! Eu și prietenii mei ne vom bate în continuare cu banda lui Dragnea. Noi am înțeles că în România nu se duce o bătălie democratică, ci o confruntare între oamenii cinstiți și tâlhari, care trebuie tratați ca atare.

De aceea, oamenii simpli au îmbrățișat mesajul ”Furci și topoare”! Și PNL, și USR, și Cioloș, știu asta, dar nu au curaj și, în plus, de la o zi la alta, se vede cum capătă unele din metehnele vechii nomenklaturi.

 

Noi, oamenii obișnuiți, cei din stradă și guerrilla de pe Facebook, ne facem datoria de cetățeni și ne batem. Cine e laș și complice, va fi măturat odată cu banda pesedistă.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.