Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în presa din România - O iubită jurnalistă s-a stins din viață

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Este doliu în presa din România. O jurnalistă s-a stins din viață în urma unei lupte cu o boală cumplită care a chinuit-o vreme de patru ani de zile. Femeia i-a scris și ministrului Sănătății, implorând să fie ajutată să nu moară.

Jurnalista Miriam Eugenia Soare a fost diagnosticată în 2015 cu cancer la sân. Cu toate că a suferit o dublă mastectomie, jurnalista s-a stins din viață.

Citește și: Monica Macovei a făcut SPECTACOL la audierile din Comisia LIBE - De nervi, Tudorel Toader a 'amenințat-o voalat'

"Am plecat . Am facut-o aseara, in liniste. Nu stiu cum va fi lumea fara mine . Si nu voi sti niciodata . Dar drumul meu a fost pana aici . Va las in urma pe toti, prieteni, cunostinte, mai putin prieteni sau dusmani . Fiecare ati fost in viata mea cu un scop. Si celor mai multi, va multumesc pentru asta . Am fost in viata multora dintre voi . Si imi place sa cred ca tot cu un scop. Si voua va multumesc pentru ca m-ati primit . Am trait intens, cat pentru o suta de vieti. Si as mai fi trait tot atâtea !", a scris fiul acesteia pe pagina sa de Facebook.

"Sunt Eugenia Soare, cetățean român și vă cer ajutorul, doamnă ministru. Am 54 de ani și statul român, prin legile lui absurde și abuzive, mă condamnă la moarte, când pentru suma de doar nouă mii de euro, bani cu care ministerul condus de dumneavoastră cumpără doar pixuri, eu sunt lăsată să mor. (...) Singura soluție este radioterapia stereotactică și după ce am corespondat cu două clinici din Istanbul, care m-au refuzat, am gasit o clinică din Hamburg care își asumă tratarea mea. (...) Vă rog, vă implor, vă cer să îmi prelungiți viața", a scris jurnalista către ministrul Sănătății, în ianuarie anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.