Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a renunțat la ordinul de restricție împotriva lui Vanghelie, Oana Mizil anunță că își mai dorește un copil cu el. 'Am vrut să-l sperii puțin'

spynews.ro
Oana Mizil Marian Vanghelie

După ce a decis să renunțe la ordinul de restricție împotriva lui Marian Vanghelie, Oana Mizil spune că intenția ei a fost doar să îl sperie puțin, însă îl susține și rămâne partenera lui și chiar își mai dorește un copil cu acesta.

„M-a luat de brațul stâng, m-a strâns și ăsta a fost singurul atac fizic asupra mea. Vă spun sincer. Am vrut să îl sperii un pic. Eu nu sunt obișnuită. În familia mea de acasă nu a existat niciodată o stare agresivă, deși bunicul a fost închis pe nedrept. Am vrut să îl sperii şi de aceea am decis să plec de acasă cu copilul, la mătușa mea. Și să obțin acest ordin de protecție. A devenit mai nervos decât de obicei. Acum, vineri seara, eu am vrut să plec sâmbătă la mare. El nu a vrut, a zis să plecăm peste două zile şi de aici tot tam tamul. A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă care a fost în cei 10 ani în familia noastră. Îl susțin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria își dorește încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulțumim cu ce avem”, a declarat Oana Mizil, la România TV.

Aceasta a comentat și ordinul de restricție împotriva lui Marian Vanghelie, în care scria că acesta ar fi lovit-o cu putere, negând acest lucru și spunând că el nu a lovit-o.

”Nu, nu. Deci nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare.

Acum 5 ani, soțul meu era în arest la domiciliu și într-o dimineață DNA-ul a venit să îl ridice fără mandat, fără nimic. Seara, am fost dusă de urgență tot la Spitalul Elias. Trei săptămâni am stat cu branulă în braț și peste tot și mi se punea cortizol pentru că altfel nu puteam să fac față acelei boli. Deci tot pe bază de stres. La fel și acum”, a mai declarat Oana Mizil, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.