Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exit-poll-ul a declanşat fiesta la Bistriţa: 'Alianţa 2020 USR PLUS a sărbătorit, cu şampanie şi baloane'

alianta 2020 usr plus

Reprezentanţii Alianţei 2020 USR PLUS au sărbătorit, duminică seara, la sediul USR Bistriţa-Năsăud, cu şampanie şi baloane, după anunţarea exit-poll-ului, iar mai apoi au ieşit pe străzile municipiului Bistriţa pentru a-şi arăta entuziasmul, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cine a blocat tentativa de fraudă – Rareș Bogdan intervine în scandalul izbucnit după ce mama primarului Constanței a fost prinsă cu 5 buletine de vot

Deputatul USR de Bistriţa-Năsăud, Cristina Iurişniţi, care se află pe lista de candidaţi a Alianţei 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare, a declarat că rezultatul a fost aşteptat "cu sufletul la gură" şi că speră ca acesta să fie un semnal pozitiv pentru viitoarele scrutinuri.

Citește și: Dezvăluire-bombă: USR-PLUS a depășit PNL și PSD

"Suntem foarte bucuroşi. Am aşteptat aceste rezultate cu sufletul la gură, pentru că am muncit foarte mult în campania aceasta. Am muncit în oraş, în mediul rural, am fost în pieţe, târguri, am vorbit cu oamenii, am interacţionat cu ei. Am fost prezenţi cât am putut noi de mult în mass-media, pe Facebook, pentru că suntem supranumiţi partidul Facebook. (...) Felicitările sunt ale Alianţei 2020 USR PLUS, alianţă care sper să ne ducă la victorie şi mai departe. Deocamdată, sunt nişte alegeri care ne dau un semnal bun pentru următoarele alegeri", a spus Iurişniţi.

Citește și: S-a aflat! De ce nu va vota Elena Udrea

Deputatul USR de Bistriţa-Năsăud a ţinut să transmită un mesaj de susţinere pentru românii din diaspora, care au aşteptat ore întregi la secţii pentru a putea vota. Ea a mai adăugat că speră ca, după numărarea voturilor, alianţa să se situeze mai sus în privinţa rezultatului obţinut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.