Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Felix Rache intră la RUPERE împotriva lui Liviu Dragnea: era prieten cu statul paralel

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea

Strategul de comunicare al Pro România, Felix Rache, lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, după ce s-a aflat că liderul PSD, în calitate de ministru al Dezvoltării a semnat protocol de colaborare cu SRI. Rache susține că Dragnea știa exact ce face și a dorit să arate statului paralel că are un prieten în persoana sa.

Citește și: Replică puternică din PSD: Dragnea a semnat cu protocol cu SRI, dar nu știa ce face. Coldea și Maior au făcut jocurile

”Liviu Dragnea spune ca protocoalele cu statul paralel sunt nocive. Ce uita sa spună este ca, in 2014, pe când era ministrul Dezvoltării a semnat si el un protocol cu SRI. Deci, statul paralel nu a fost așa paralel cu Liviu Dragnea, s-au mai intersectat din când in când. Cei care vor sa îl scape pe Dragnea de rușinea semnării unui astfel de protocol spun ca nu a știut ce semnează sau ca a fost un protocol semnat cu SRI pe probleme de combaterea terorismului. Sa ne aducem aminte ca ministerul Dezvoltării se ocupa de banii baronilor locali și construcția blocurilor ANL. Lupta cu statul paralel Islamic nu se prea justifica. Nu am auzit de avioane care ameninta un zgârie nori de P+4 de la ANL. Nu a știut ce a semnat, zic ajutoarele lui Dragnea. Dacă nu știa, își delega semnătura, dar a vrut sa știe statul paralel ca are in el un prieten. Și sa nu îl Iase fără sorici.”, arată Felix Rache, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.