Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea se luptă cu Dragnea! Ea a fost, este și va fi pesedistă

george mioc

Insist: nu există pesediști buni și pesediști răi. Toți sunt o apă și un pământ: puși pe jaf și pe distrus statul de drept, ca să scape de pușcărie.

Am avertizat încă din iunie 2017, când Grindeanu se prefăcea că se bate cu Dragnea. Și, iată că am avut dreptate: Grindeanu s-a împăcat cu Satana de Teleorman și a primit în schimb postul de președinte al Agenției Naționale a Comunicațiilor (ANCOM), care gestionează o piață de miliarde de euro.

Lecția asta trebuia ținută minte, poate că așa nu am fi căzut în plasa așa zisei confruntări dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea. La 10 august 2018, după intervenția brutală a jandarmilor asupra unor civili pașnici, la comanda mafiei pesediste, doamna primar și-a dat seama că șansele de a fi realeasă se duc spre zero. Bucureștenii nu aveau cum să treacă peste măcelul din 10 august 2018. Acela a fost momentul în care doamna Firea a început să facă joc de scenă și să se prezinte drept dizidentă, în PSD.

S-a schimbat ceva profund la doamna Firea? A avut o iluminare sufletească, precum cea a Apostolului Pavel pe drumul Damascului?Nici vorbă! Doamna Firea a rămas o pesedistă pur sânge: susține public distrugerea statului de drept și a mecanismelor anti-justiție, își bate joc de banii bucureștenilor și este în continuare parte a unei grupări – împreună cu Robert Negoiță, nașul Gigi Becali și soțul, primarul din Voluntari, Florentin Pandele – care sifonează resursele din Ilfov. Bucureștiul este distrus de acțiunile ei iresponsabile, corupte și lipsite de orice urmă de inteligență.

Din păcate, opoziția asistă pasiv la procesul prin care doamna Firea își schimbă blana, dar nu și metehnele. Eu am susținut constant, din 2017, procesul de strângere de semnături pentru demiterea ei. Opoziția a ignorat această inițiativă civică, ba chiar a boicotat-o, așa că doamna Firea pare să fi scăpat. Acum, aceeași opoziție, la fel de ineptă, lașă și/sau blatistă, îi permite doamnei să se poziționeze drept luptătoare cu tabăra Dragnea, în încercarea de a-și reface popularitatea în rândul bucureștenilor.

Cu o astfel de opoziție bleagă, nu-i de mirare că figuri sinistre ale guvernărilor pesediste își fac reapariția publică, cu multă obrăznicie, și chiar culeg voturi.Plagiatorul Ponta e un exemplu, doamna Firea, care a pandelizat Bucureștiul, e altul. Cu presa coruptă de partea ei, nu m-aș mira ca mulți să uite ce nenorociri a făcut actualul primar al Capitalei.

Eu repet ceea ce scriu de mai multe zile: Nu trebuie să-i uităm!

Nu-i vom ierta! Nici pe Dragnea, nici pe Firea.

Ne vom lupta și vom muri cu ei de gât.

 

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.